A család a number one, de fordítva ez nem igaz?
Öcsém barátnőjének ez a mottója. Szerinte a család az ahol mindent meg lehet beszélni, nem kell félni a szülő válaszától,együtt szórakoznak. Szüleim szerinte (meg tesóm haverjai szerint is) a lány nagyon befolyásolja. Ha náluk valamelyik huszadrészi rokonnak van a szülinapja ott kell lennie, de ha én vagy nagybátyámék végre hazajövünk/jönnek akkor kiakad, hogy megint már miért kell ugrálnia ennyit az anyjáék szavára. 21 éves, egyetemista az öcsém, még szüleim támogatják anyagilag, a lány 18 éves lesz. A hétvégén tudtam hazajönni a szüleimhez, úgy volt, hogy az öcsém is itthon lesz, de a barátnőjénél volt péntek délutántól vasárnap reggelig, majd hazajött, mert iratokat kellett összeszednie, akkor beszéltünk aztán újra visszament hozzájuk (70kilométerre laknak), majd onnan megy le az egyetemre reggel (ami tőlünk 110 km-re van, a lánytól meg így akkor 180km-re). Nem ez volt az első eset. Akkor nem zavart, mert úgy gondoltam szerelmes, nem a nővérével akar lenni. Aztán már korábban is volt ilyen, meg anyukám elmondása alapján már teljesen elbódította a lány. Ő már úgy van vele, hogy akár oda is költözhetne, hisz a fenekét akár ki is nyalják neki is, szintén támogatják. Én mivel már dolgozok, nekem is van életem nem szólhatok bele, de zavar, hogy 2 havonta, ha hazamegyek nem tudok vele egy jót beszélni testvériesen. Vagy pl. nagybátyámék is mikor itt voltak egyszer, akkor tesóm is "hazatalált", de az a kifogása volt, hogy tanulnia kell a vizsgáira. Oké, vizsgaidőszak tanuljon, de egész héten ott volt a bnőjénél és miután a nagybátyjáék is végre hazajönnek akkor hirtelen de fontos lett a vizsgaidőszak.
Nos egy kicsit eredetileg eltért a főkérdéstől ez a hosszú szöveg...
26 N
Tényleg eléggé aszimmetrikus a felállás.
Addig, amíg öcséd döntése, hogy egész héten a barátnőjével van, utána meg nem a nagybátyjával, mert rájön a tanulhatnék, addig még elfogadható. Most fülig szerelmes, majd lesz ez másképp is. :DDDD
De ha a lány azon kiakad, hogy ő a saját családjával, rokonával is találkozni akar, az nagyon nagy gáz.
Nézd, keveset tehetsz... Most nem tudná objektíven nézni a helyzetet öcséd. Egyébként pedig ki milyen rózsát szakít, olyat szagol... Lehet, hogy 5-10 év múlva a hócipője tele lesz azzal, hogy a feleségének a családi összeröffenéseire kell járnia, meg hogy a felesége kiakad, ha időt mer szánni a saját családjára is....
Szerencsésebb, ha párválasztásnál egy férfi nemcsak a legnemesebb testrésze után megy, hanem azt is nézi, hogy embernek, társnak milyen a másik.
Esetleg érdeklődj, hogy érzi magát ebben a kapcsolatban, nem zavarja-e a barátnője irányítása stb. Ennél direktebb ne legyél, mert fordítva sülhet el.
Az ilyen ostoba libát ki kell dobni a fenébe, vagy azon kapjátok magtokat, hogy a tesod totálra le fog titeket szarni, mert a barátnő folyanatos hisztije meg zsarolása miatt inkább majd oda jár, csak béke legyen.
Apám is nagy ivben sz.a családjára mióta mostohanyámmal van. Felöle kb meghalhatnánk, de a számára tökidegen "rokonok" bajára meg ugrik vagy mostohaanyám napokig nyávog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!