Elhiggyem a barátnőm öccsének, amit a nővéréről állít?
A barátnőmmel már 2 éve együtt vagyunk, 1 éve együtt is élünk. A családjával jó a kapcsolatom, az öccse nagyon jó barátom lett, sokszor járunk együtt horgászni. Múltkor is épp kinn voltunk, és mondtam neki, hogy azt tervezem, hogy hamarosan megkérem a nővére kezét. Elég furcsán reagált rá, szemmel láthatólag nem is örült. Először nem akarta elmondani, hogy mi a baja, de végül kinyögte.
Azt mondta, hogy mivel jó barátságban vagyunk, ezért őszintén elmondja, hogy szerinte ezzel hibát követek el. Mesélt egy kicsit a nővére életéről, mielőtt velem összejött. Mondta, hogy előttem már nagyon sok pasija volt, elég gyakran cserélgette őket, leginkább azért, mert mindegyiküket megcsalta, szeretett egyszerre több vasat tartani a tűzben. Persze előbb-utóbb mindig lebukott, és akkor mindegyiket lapátra tette. Mindig hamar "megunta" az aktuális barátait, elvileg velem ez a 2 év az eddigi leghosszabb kapcsolata.
Az öccse szerint szerint nem fog megváltozni soha, könnyen lehet, hogy engem is megcsal, úgy, hogy észre sem veszem. Szerinte csak bajt hoznék a fejemre, ha egy ilyen nőt elvennék.
Teljesen lesokkoltam amikor ezeket mondta. Először persze rávágtam, hogy ez biztosan nem igaz, szeretjük egymást a nővérével, és biztosan nem tenne ilyet. Erre azt válaszolta, hogy ő jóval régebb óta ismeri nálam, és amíg otthon lakott, addig belelátott a dolgaiba (végülis ezzel nem tudok vitatkozni).
Szóval most teljesen tanácstalan vagyok. Azt hittem, hogy ő életem szerelme, nagyon jól megvagyunk egymással, erre ha ez igaz, akkor kiderülne, hogy végig csak átvert?
Persze az is lehet, hogy az öccse hazudik, de miért tenne ilyet, mi oka volna rá?
Egyszerűen fogalmam sincs, mi lehet az igazság.
Szerintetek mit kéne tennem, higgyek az öccsének, vagy ne?
Sajnos vannak ilyen emberek, nem kell mindjárt mindenre ráírni, hogy kamu.
Én ugyan így voltam a párom húgával és öccsével. Állandóan hazudtak rólam a hátam mögött. Már tényleg egy hajszál választott el minket, hogy szakítsuk (3 év után) mire rájött a párom, hogy mekkora köcsögök a saját testvérei. Miért? Irigység és pénz. Ezzel mindent elmondtam. És nem vagyunk tízen-húszonévesek. Ilyen mocsok az emberi természet.
Erre azt mondom, hogy ezek után semmi bizalmasat ne mondj el neki! Miért? Mert visszaél vele. Már is beletette a bogarat a füledbe. Ha valóban ilyen lenne a párod, már előbb is közölhette volna. Szerintem hallgass a megérzéseidre, minthogy később bánd! Inkább a saját hibádból tanulj (ha eddig normális volt a párod, akkor nem is értem, hogy tudott elbizonytalanítani téged), minthogy később azon bánkódj, hogy mekkora hülye voltál, hogy adtál az öccse megalapozatlan rosszindulatú szavára. Ketten éljetek a kapcsolatba, ne hárman.
A szüleinél semmiképp se kérdezősködj.
Azt írod, , hogy öccse szerint a barátnőd "annyira profi a kamuzásban, és a megcsalásban, hogy simán félre tud menni úgy, hogy nem is gyanakodok rá".
Ez azért ennél árnyaltabb. Két év együtt járás, egy év együttélés után annyit te is tudhatsz, hogy mennyire hajlamos és képes valótlant állítani, ha érdeke úgy kívánja.
A másik meg: a megcsaláshoz idő és alkalom kell. OK, hogy nem számoltatod el, hogy mikor indult haza a munkahelyéről és mit csinált, ha nem közvetlenül haza jött, de ezért csak feltűnt volna, ha gyakran kiesik 1-2 óra a délutánból, amikor már otthon lehetett volna. És ugye egy normál szerelmi kapcsolatban sietünk haza a másikhoz és vele együtt akarunk elmenni bárhová, nem külön utakon járunk délután, hogy minél később érjünk haza.
Szóval, ha nem valami nagyon rugalmas munkakörben dolgozik, vagy te nem vagy éjjel-nappal szolgálatban, akkor már csak az időbeosztás miatt is feltűnhetett volna.
Szerintem, ha mostantól jobban nyitva tartod a szemed és mondjuk fél év alatt nem tűnik fel semmi, akkor elfogadhatod, hogy - ha korábban megcsalós is volt - de most már monogám a barátnőd.
Na most akkor a saját sztorim elmesélem. Én is voltam 10en 20on éves.
Én is éltem. Nekem is volt hogy megcsaltam a párom és engem is csaltak meg. Tini és fiatal felnőtt korban ez az esetek <80 százalékban előfordul, hiszen “jajjj ő lehet jobb...” 27 évesen ismerkedtem meg a volegenyemmel. Boldogok vagyunk. Én is kiéltem magam és ő is magát. Ha 20-24 év közötti akkor várj még vele egyértelmű! De ha idősebb akkor már szerintem ne az occsere hallgas.
Az a múltja. De ha kételkedsz benne és az írásod alapján igen, akkor viszont szakits, hiszen bizalom nélkül 0 értelme!
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat.
Ha már felmerült a kérdés: én 28 éves vagyok, barátnőm 27.
Természetesen nem számoltatom el minden idejével, amit külön töltünk. Vannak barátnői (ahogy nekem is barátaim), akikkel időnként találkozunk, külön-külön. Neki ráadásul 2 olyan barátnője is van, akikkel kollégák, és van, hogy munka után beülnek még egy sütire vagy kávéra valahová (az öccse szerint azonban ez csak a jól bevált szöveg, régen is ilyen indokkal találkozgatott a szeretőivel).
Azért most beszélt csak nekem az öccse ezekről a dolgokról, mert amikor mondtam neki a lánykérést, akkor jött rá, hogy én tényleg komolyan gondolom a dolgot a nővérével. Eddig nem szólt, mert gondolta hogy előbb-utóbb nekem is az lesz a sorsom, mint a "többieknek", hogy lapátra kerülök. Viszont azt mondta, hogy most jobbnak látta, hogy figyelmeztessen, mielőtt ilyenre adom a fejem.
Bár a barátnőm eddig valóban nem adott nekem okot gyanakvásra, de ez az egésszel azért most bogarat ültettek a fülembe, elbizonytalanodtam egy kissé (szerintem azért ezzel a helyemben bárki így lenne.) Így hát úgy döntöttem, hogy egyelőre parkolópályára teszem a lánykérést. A barátnőm úgysem tudott róla, meglepetésnek szántam. Igyekszem nyitott szemmel járni, és figyelni minden kis apróságra, hogy kiderüljön, hogy valóban csak rágalmazás, vagy a barátnőm tényleg nem hűséges.
Szerintem sok baromság.
Én is tapasztaltam ilyet. A barátnőm szinte legjobb barátjai hordták el mindenféle gusztustalanságnak a háta mögött. Amelyen így évek múltán sem igazolódtak. Fene tudja mi van az öccsével. Szerintem lásd meg magad. Ha ennyi ideje együtt vagytok ismered már.
#19! Neked is sikerült elvenni egy rib*ncot, akinek akkor is hinnél, ha előtted hálna egy másik ferfival. Gratulálok!
Kérdező! Inkább légy hálás az öccsének, hogy ezt valaki elmondta, a 19-esnek nem volt ilyen szerencséje. Ja de, csak ő nem hitte el - ja mert nyilván MINDENKI hazudik (főleg a közeli ismerősei, akik mindent tudnak róla), csak a feleséged nem. Istenem hogy lehet ennyire naiv valaki?!?! Ostoba vagy és meg is érdemled, hogy egy rib*ncot vettél feleségül, remélem mára már átment rajta a haveri köröd és a helyi focicsapat (valószínűleg igen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!