Csak én nem gyászolom az elhunyt testvéremet, vagy más is így van ezzel?
Alaposan átgondoltam és rájöttem, hogy nincs egyetlen szép emlékem sem róla. Egész életemben bántott.
Váratlanul elhunyt. A temetésen nem sírtam. Egyszerűen nem éreztem semmit. Most minden rokon erről beszél, édesanyámat piszkálják, hogy milyen vagyok...
Szerintem a faluban tudták, hogy a testvérem milyen. Nem csak engem bántott. Már senki nem barátkozott vele.
Szeretője is volt. Az egész falu tudta, de a párjának nem szólt senki. Több embertől kölcsönkért pénzt, amit soha nem adott vissza.
Halála után kiderült, hogy a párja tudta nélkül felvett egy nagy összegű hitelt, amit 7 évig fizetett volna.
Nem tudom a részleteket, hogy ki volt a kezes, és most ki kell, hogy helyette visszafizesse a hitelt, és a kamatokat. Csak annyit tudok, hogy az egész család ki van készülve.
Szinte naponta derülnek ki újabb és újabb tartozások: telefon készülék részletfizetésre, hónapok óta nem fizette a rezsi számlákat, ezekről sem tudott a család.
Azt is megtudtam, hogy egyszer kölcsönkért a rokonoktól egy nagy összeget úgy, hogy rám hivatkozott, hogy nekem kell! Én erről semmit sem tudtam! Nem élek ott, és nem tartottam soha a kapcsolatot azokkal a rokonokkal.
Most derült ki, hogy évek óta várják, hogy ezt "visszaadjam".
Mit adjak vissza, ha nem kaptam semmit?
Nyilván elköltötte a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!