Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Csak én nem gyászolom az...

Csak én nem gyászolom az elhunyt testvéremet, vagy más is így van ezzel?

Figyelt kérdés

Alaposan átgondoltam és rájöttem, hogy nincs egyetlen szép emlékem sem róla. Egész életemben bántott.

Váratlanul elhunyt. A temetésen nem sírtam. Egyszerűen nem éreztem semmit. Most minden rokon erről beszél, édesanyámat piszkálják, hogy milyen vagyok...

2018. febr. 1. 08:37
1 2
 11/13 Metionin ***** válasza:
100%
A rokonait nem választhatja meg az ember, épp ezért szeretni sem kötelező őket. Meggyászolni sem. Ha alapból normálisan viselkedtél a temetésen stb. akkor senkinek semmi köze hozzá hogy mit érzel meg hogy mit nem érzel. Szard le őket, kíváncsi lennék ha őket bántotta volna a tesód amíg élt, ők mennyire siratták volna.
2018. febr. 1. 16:37
 12/13 A kérdező kommentje:

Szerintem a faluban tudták, hogy a testvérem milyen. Nem csak engem bántott. Már senki nem barátkozott vele.

Szeretője is volt. Az egész falu tudta, de a párjának nem szólt senki. Több embertől kölcsönkért pénzt, amit soha nem adott vissza.

Halála után kiderült, hogy a párja tudta nélkül felvett egy nagy összegű hitelt, amit 7 évig fizetett volna.

Nem tudom a részleteket, hogy ki volt a kezes, és most ki kell, hogy helyette visszafizesse a hitelt, és a kamatokat. Csak annyit tudok, hogy az egész család ki van készülve.

Szinte naponta derülnek ki újabb és újabb tartozások: telefon készülék részletfizetésre, hónapok óta nem fizette a rezsi számlákat, ezekről sem tudott a család.

Azt is megtudtam, hogy egyszer kölcsönkért a rokonoktól egy nagy összeget úgy, hogy rám hivatkozott, hogy nekem kell! Én erről semmit sem tudtam! Nem élek ott, és nem tartottam soha a kapcsolatot azokkal a rokonokkal.

Most derült ki, hogy évek óta várják, hogy ezt "visszaadjam".

Mit adjak vissza, ha nem kaptam semmit?

Nyilván elköltötte a pénzt.

2018. febr. 2. 01:49
 13/13 anonim ***** válasza:
87%
Az hogy mennyire mélyen érint a haláleset pont nem attól függ hány könnycseppet számolnak meg a vénasszonyok. Vannak akiket olyan mértékben sokkolhat egy ilyen esemény, hogy épp a temetésen még sírni se tudnak csak néznek maguk elé.
2018. febr. 2. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!