Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak, ha tesommék...

Mit csináljak, ha tesommék úgy szexelnek, hogy az egész ház hallja?

Figyelt kérdés
A bátyámnak nem rég lett egy barátnője,aki nálunk lakik és minden hétvégén hallom,ahogy szexelnek azért csak hétvégén,mert koleszos vagyok és hétköznap nem vagyok otthon és miden hétvégén haza megyek és pihenni próbálok,de nem tudok,mert túl hangosak.

2018. jan. 20. 17:02
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jól jöttél ki belőle, bár kissé nonszensz, hogy egy vendég miatt kell az otthon lakónak változtatni.

Bár szerintem az elég égő a csajnak, ha kiderül, miért volt a helycsere. Az is lehet, hogy a szüleid közelléte jobban feszélyezi majd a csajt, mint a tiéd, ezért halkabb lesz ez a Visító Vilma.

2018. jan. 21. 17:11
 42/43 anonim válasza:
Addig örülj, amíg a bátyádék. Én néha a szüleimet szoktam hallani. Az rosszabb érzés. Fülhallgató és hangos zene kombó nekem is bevált.
2018. jan. 21. 22:09
 43/43 anonim ***** válasza:
maradj koleszban lol
2022. júl. 28. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!