Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a meleg pasik egész nap szexelnek?
Nem igaz.
Vannak akik naponta 1x, vannak akiknek heti 1-2 is elég.
Csak azért mert két férfiről van szó nem fogják egésznap dugni egymást.
Igen, mert tudattalan ösztönlények vagyunk, akiket csupán az ösztöneink irányítanak. Gondolj bele, milyen lenne az, ha például érdekelnének minket az érzelmek, esetleg lenne ambíciónk, szeretnénk valamit kezdeni az életünkkel? Fujj már! Ki akar olyan életet élni, ami nem monoton és nincs egy szinten a vadállatokéval?
Most komolyan: Igen, lehet, hogy magasabb a szexuális vágya a férfiaknak, mint a nőknek átlagosan, és biztos vannak olyanok, akiknek ez az élet, ez a jó, -ugyanúgy, mint a heterok között is- de én például még szűz vagyok és minden rendben van...A kérdésedre röviden válaszolva: Nem.:D
Teljes mértékben az előttem szólóval értek egyet, bár lehet, hogy csak azért mert én is szűz vagyok :)
19/Feminin/Passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!