Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy új srác került a társaságba. Az egész helyzet olyan fura vele. Segítség, mi ez?
Igazából már páran (a "mag") ismerik őt korábbról. Kiment külföldre tanulni, és most jött vissza ősszel – mindenesetre nekem új :D
Mondhatni tipikusan az a társaság középpontja típus. Nagyon jó beszélőkéje van, és most, hogy visszajött ugye csomó mesélnivalója van. Mostanában gyakrabban összeülünk beszélgetni, ő meg tényleg löki a sódert, de bírom:)
Az utóbbi időben viszont fura érzésem van vele kapcsolatban. Nem egyszer előfordult, hogy mikor ültünk csak és dumáltunk, pl átkarolt. Jó, ezzel nincs is semmi gond, főleg hogy közvetlen típus emellett – viszont mikor visszahúzta a kezét, folyton megsimogatott. Vagy a vállam, a nyakam, vagy a tarkómnál és a fülemet is érte. Először csak lestem, hogy ez most mi volt, de ő csak mondta tovább az aktuális dumáját, de láttam, hogy egy fokkal nagyobb vigyorral.
Aztán volt, hogy bulizni mentünk és amikor így sokan összeálltunk táncolni, valahogy mindig mellém keveredett. Akkor is előfordult, hogy "véletlen"(?) mondhatni letapizott. Mindenesetre jól csinálja, mert nem tudok konkrétan rákérdezni... :D
Mindemellett pedig tök jól eldumálok vele, páran mindig maradunk órák után, hogy sétálgassunk valamerre. Egyik alkalommal persze előkerült a meleg téma is. Az egyik barátunk – lány, és őáltala került a bandába, nyilván jól ismeri – pedig célzottan odaszegezte nekem a kérdést, hogy mi a véleményem ezzel kapcsolatban :D Ezzel mondjuk jól zavarba hozott nagy hirtelenjében, főleg mert a srác is igencsak érdeklődve nézett rám. Mondtam, hogy semmi bajom velük, sőt, nővéremnek is van egy-két ismerőse, aki meleg, szóval nem zavar. Aztán egy másik lány sunyin megkérdezte, hogy kipróbálnám-e. Na, ekkor vettem fel érett paradicsom színt szerintem, nem számítottam ilyesmire :D Nem nagyon tudtam értelmes dolgot kinyögni, csak hogy nem gondolkoztam még ezen (amúgy de, hála a mostani hülyeségeinek), de a csajok már totál átváltottak ilyen rajongói fangörcs üzemmódba kb.. :D Végül ő mentett meg, hogy hagyjanak ezzel lógva – de akkor is odavetette magát mellém, és átkarolt, majd végigsimított az arcomon, hogy mennyire elpirultam...
Nem igazán tudom hova tenni a dolgot. Nem volt semmi konkrét közeledése, de mégis más velem ezekkel a dolgokkal, mint a többiek esetében. Mindenesetre kezd ezzel az őrületbe kergetni :D Egyre többet gondolok arra, hogy milyen lenne vele.. Eddig csak lányokkal volt dolgom, fiúkra sose gondoltam máshogy – csak most vele van ez. És ezt nem tudom tényleg hova tenni :\
Ötletek, hogy mit kezdhetnék magammal? :D Kéne valami egyértelmű jel, hogy ez most mi akar lenni. Vagy nem tudom, már ezek is azok lennének?
Holnap szülinapozunk, egyik haver mondta, hogy menjünk el valamerre bulizni. Esetleg akkor lehetne valami; piával lehet egyszerűbben mennének a dolgok :D
Nos, köszönöm ha végigolvassátok ezt a regényt, és még valami jótanáccsal is elláttok mellé! :)
Üdv,
21/F
Haha, mindjárt én is átkapcsolok ebbe a "rajongói fangörcs üzemmódba"! :P
Nagyon aranyos ez, ahogy leírtad és láthatóan nem közömbös a számodra. Na meg szerintem te se neki, a leírtak alapján:) Gondolj bele, hogyha egyértelműek lennének számodra már a jelek, akkor mit szeretnél? Kipróbálnád vele?
Mindenképp kezdeni kéne valamit ezzel a helyzettel. Talán a holnapi szülinapozás pont kapóra is jön. Ha megint melléd ülne, és elkezd átkarolni meg simogatni, viszonozd :P Valószínűleg először meg fog lepődni nem kicsit, de ha nem úgy gondolja, még mindig lehet fogni a piára :'D Ha meg tánc van, amennyiben van rá lehetőség, valami sötétebb helyen te is visszatapizhatod. Jaj de izgi! *-*
Feltétlen mesélj, hogy mi volt! Drukkolok nektek nagyon!
19/L
Váóó :D Szerintem is beszélni kéne vele. Akár holnap, oldottabb állapotban, mindenesetre ne hagyd ezt annyiban! Szerény személyem szerint ő is próbál közeledni feléd, csak ahogy írtad is, téged még nem ismer annyira, nem voltál benne az elején "a magban", és próbálkozik. A barátnéja meg lehet tud valamit, amit te nem, és azért érdeklődött olyan intenzíven :P
Én is nagyon drukkolok, mesélj holnap!:)
Ezt meg kellene vele beszélned.Meg hát már csak magaddal is tisztázd valahogy a dolgokat...
Úgy gondolom,ezt nem lehet találgatni,egyszerűen kérdezd meg tőle.
Máshol mások a szokások,amíg itt Mo-n egy ölelés luxus,máshol természetes.Mivel ő kinn volt,lehet átvette és hazahozta a "kedvességet".
Lehet,hogy ez csak neked tűnik fel és neki nem.
Vagy egyszerűen csókold meg,minek sz@rakodni...
nagyon izgi:)
azért mindenképpen fontos, hogy kideritsd, hogy fiúkra buksz-e vagy nem. Ne az legyen, hogy 30-40évesen jössz rá...
Gugli "cute naked twinks" aztán lesd a hatást :-pp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!