Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak, ha tesommék...

Mit csináljak, ha tesommék úgy szexelnek, hogy az egész ház hallja?

Figyelt kérdés
A bátyámnak nem rég lett egy barátnője,aki nálunk lakik és minden hétvégén hallom,ahogy szexelnek azért csak hétvégén,mert koleszos vagyok és hétköznap nem vagyok otthon és miden hétvégén haza megyek és pihenni próbálok,de nem tudok,mert túl hangosak.

2018. jan. 20. 17:02
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsót én is ajánlom, én is így álltam bosszút, amikor engem nem hagytak aludni. Tudom, milyen érzés kialvatlanul végigcsinálni a napot, sokkal ingerültebb ilyenkor az ember, azért ajánlottam a kanapén alvást, ha nem bírják felfogni, hogy mások is élnek körülöttük. De ha te korábban felkelsz, nyugodtan dörömbölj az ajtajukon, ébreszd fel őket, aztán legközelebb nem lesz kedvük hajnali 3-ig fent maradni szexelni. :)
2018. jan. 20. 22:13
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

De ez csak szerintem rohadt abnormális amúgy? Durva, hogy mennyi hasonló kérdés van. Lesülne az arcomról a bőr, ha a barátom tesói és szülei engem hallanának az egész emeleten.

Komolyan kérdezd már meg tőle, hogy nincs szégyenérzete, vagy valami?

2018. jan. 20. 22:36
 33/43 A kérdező kommentje:
Amikor szóltam a tesomnak akkor rajta látszott,hogy szégyellte magát és majd lesül a képéről a bőr,de azt mondta,hogy ő nem tehet róla a barátnője túl hangos
2018. jan. 20. 23:30
 34/43 1112 ***** válasza:
95%
Lehet,hogy nem jó, ha szólsz a bátyádnak, nekem ilyen téren még nincs tapasztalatom,de olvastam egy cikket, hogyha a csajok hangosak szex közben, akkor az azért van, mert nem elég jó nekik, és még tovább biztatni, motiválni szeretnék a párjukat ezekkel a hangokkal. Szóval pont, hogy nem élvezi annyira; hogy általánosságban ilyenkor vannak nagyobb hangok. De nem tudom, lehet, hogy az ő esetükben a csaj direkt csinálja, mert tudatni akarja mindenkivel, hogy ő is elkelt, és ő most milyen jól érzi magát. Lehet az is, hogy a csaj az önbizalomhiányos, bár ezt inkább nem gondolnám, mert az meg "behúzná a fülét-farkát", nem zajongana, igyekezne észrevétlen maradni. Szal nemtom.
2018. jan. 20. 23:35
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de itt a szüleiddel is gond van valahol... Tudod, mikor lakhatna nálunk a tesóm nemrégiben lett barátnője, pláne nem hallgatnám és hallgattatnám a másik gyerekemmel is 2-3 óránként éjjel-nappal a vernyogást! Alapvetően annak a híve vagyok, hogy inkább nálunk, biztonságos, nyugodt környezetben szexeljenek a gyerekeim, mint a bokorban vagy kocsiban, de aki úgy viselkedik, mint a kérdésben szereplő lány, az nem egy normális család otthonába való, hanem talán tényleg inkább a kocsi hátsó ülésére. Az én otthonomból egyik gyerekem se csinálhatna örömtanyát, ahol még én lennék zavarban, és engem zavarnának a vendégek.

Értelmes tanácsom más nincs, mint a szüleidet megkérni, hogy álljanak a sarkukra, az ő házuk.

2018. jan. 21. 00:04
 36/43 anonim ***** válasza:
35-ös vagyok: az első mondatban természetesen a gyerekem nemrégiben lett barátnőjét akartam írni.
2018. jan. 21. 00:05
 37/43 anonim ***** válasza:
67%

Semnit ha anyádék ilyen ostobk nem tudsz mit tenni.

Én már.rég kidobtam volna a csajt a helyükben, és a gyerekemw t is ha még neki áll feljebb.

De a csajnak meg a bátyámnak megmondanám, hogy ha nem fogja be a pfáját a leányzp, én teszem meg.

2018. jan. 21. 09:30
 38/43 anonim válasza:
Első vagyok, ha ennyire s**r a helyzet, és tudom, hogy ez nem megoldás, de akkor nem mást tanácsolni, mint hogy megmondod a bátyádnak, hogyha nem csinálják halkabban, akkor költözzenek nagyszülőkhöz, ha meg nem megoldható, akkor költözz te, vagy nem megoldható, akkor biztos keresztszülők, nagybácsi, nagynéni.
2018. jan. 21. 13:12
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
De miért a kérdezőnek kellene leköltöznie bárhová, amikor ő van otthon? Mondd meg a tesódnak, hogy ilyenkor nyomjon egy párnát a pofájába. Ha megfullad, akkor legalább levan vele a gond.
2018. jan. 21. 13:40
 40/43 A kérdező kommentje:
Tegnap lent aludtam a nappaliba és megkérdezte anyám,hogy miért én meg mondtam neki aztán azt mondta,hogy akkor költözzek én a lenti hálószobába ők meg felköltöznek a fenti hálószobába kíváncsi leszek,hogy a szüleimnek mikor lesz elegük.
2018. jan. 21. 17:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!