A bátyám megkeseredett, folyton szidja a nőket mikor nálam van, nem szívesen látom már. Mit tegyek?
Nálam eszik,fürdik, pénzt adok neki kölcsön,amit amúgy szívesen teszek, csak az utóbbi időben nagyon zavar az általános nőgyülölete és nem tudom megállni hogy ne vegyem magamra amit mond.
27/N
A bátyád simán csak egy lúzer, ezért nem kell egy nőnek sem.
Aki a nőket így szidja az nem meleg, hanem balfsz. Nem állnak szóba vele értelmes nők, ezért mindenkit utál.
Te meg minek pénzeled? Nincs munkája se?
Sztem nem sokat teved a srac...
Oruljon neki, hogy minimalis szamu no utan mar kezdi kapizsgalni.
A tisztelet a kiveteleknek szabaly itt is el, de azert a nok zome ha kifordul magabol, tenyleg atlagon feluli idiota tud lenni.
Aki a sracot szidja, abba nem gondol bele, mivan ha eppen ovele csesztek ki es most ettol van ki idegileg. Altalaban a nok mesterien tudjak a modjat, hogy kell valakinek az idegeit tonkretenni.
O ezt meg nem tudja kezelni. Majd megtanulja.
Attól hogy egy nő kicseszett vele(bár az a nő oldalán is van igazság)még nem kell mindet lehordani,lám egy másik nő meg segìt rajta.
Van munkája csak keveset keres,azt is hülyeségekre költi.
Akik melegeznek...a nőgyűlölők általában hetero férfiak.
Pontosan. Mert a noket tisztelni nem szokás heteroknál csak darab husként segédszkozként tekintenek rájuk 90 % ban. De akik fujnak a melegekre,nem jut az agyukig,h pedig igy tobb no marad nekik de vmiért a noknek se kellenek igy fujnak a melegre a nokre mindenkikre nem hogy magukba néznének,h a no nem csak hézagtolto.
A heterók a nőgyűlölők, nem a melegek.
Ja, a nőket szidja, mert nem kell nekik egy olyan szerencsétlenség, aki másnál fürdik és eszik. És még pénzt is kér.
Én megkérdezném tőle, hogy rólad is ezt gondolja-e, aztán mehet ahova akar, gondoskodjon magáról. 30 körüli felnőtt ember. Szánalom az ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!