A megkeseredett, kollégájukat ugráltató nőket miért csalja a legtöbb esetben a férjük?
Sokuk azért keseredik meg, mert egy idő után a férjnek már nem elég vonzó és nem hajlandó törődni vele. Aztán a frusztrációt a munkahelyen a munkatársakon vezeti le.
És mivel felnőtt férfiről beszélünk szexre szüksége van, így máshol keresi.
Az biztos, hogy ok-okozati összefüggés van a két dolog közt. Csak az nem biztos, hogy mi a sorrend (előbb a házisárkány-utóbb a megcsalatás, vagy fordítva).
De igazából nem számít a sorrend. A fő tanulság a dologból az, hogy rongy embernek rongy lesz a párja is.
Azért csalja őket a férjük, mert egy gyáva puhapöccsss, aki nem mer elválni. Inkább félrekefél, amíg a felesége eltartja a családot.
És megkapja a büntetését, ha egyszer az asszony kivágja, és fizetheti a gyerektartást, a maradékból meg próbáljon megélni.
Téged meg azért ugráltat, mert csicskának vagy csak jó.
Remélem, szép vagy. Mert ilyen belső értékek mellett gáz, ha ennyit se tudsz felmutatni.
Én egyébként azt figyeltem meg, hogy minden cégnél van egy toszatlan szingli, aki mindig azt lesi, kinek mikor megy végre tönkre a házassága. És egyfolytában kavarja a xart.
Hiába riszálja magát, évek óta nincs senkije, mindenkinek legfeljebb du.gni kell. :)
Nem tudom, honnan szedted ezt a statisztikát, de én inkább azt látom, hogy a szelídebb, naivabb, kedves, engedékeny, jóindulatú nőket csalják meg inkább.
Ilyen ezoterikus maszlagokban meg nem hiszek, hogy az Istenke, vagy a jó sors, vagy az univerzum megbünteti a "gonoszokat". Ismerek néhány rosszindulatú embert, akibe nem sok lélek szorult, átgázol mindenkink, mégis megvan mindene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!