Mekkora a legnagyobb család MO-n?
Figyelt kérdés
Magyarországon jelenleg mekkora lehet az a család ahol a legtöbb testvér van. Én a legtöbbről nyolcról tudok , tudtok ettől több testvérből álló élő családot ?2018. jan. 14. 20:34
12/17 anonim válasza:
Apai nagyapámék 11-en voltak testvérek, de az nem mostanában volt.
13/17 anonim válasza:
Nekem az egyik gimis osztálytársamék is 11-en testvérek.
14/17 anonim válasza:
Az én nagymamámék is 11- en voltak hajdanán testvérek .
A többségük meghalt már , de van aki a mai napig jó egészségnek örvend .
15/17 anonim válasza:
Azt hiszem, a miskolc-görömbölyi görög katolikus papnak van tizenvalamennyi (14?), de nemvallásos családból nem ismerek olyat, akiknek 3-nál több lenne.
(illetve egy négygyerekest, de róluk azt hiszem, vallásosak, nem tudom)
16/17 anonim válasza:
Mi 9-en vagyunk testvérek. Ismerem a Frank családot, ahol 15 gyerek van, mind császárral született:
Az apa azt hiszem 17 gyerekes családból származik.
17/17 anonim válasza:
Van egy házaspár akinek 17 gyereke van, mondjuk ők a segélyből és a családból élnek,mikor mennek a segélyért a busszal fel szálnak el foglalnak egy csomó helyet,akik utána szálnak fel sosincs helyük és a legjobb az egészben egy az anya és az apa szóval összesen 19 en vannak cigányok az nem lenne baj csak jó neveltek lehetnének, más cigányok is panaszkodnak rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!