Ti mit csinálnátok a helyemben? (többi lent)
"ő a 3. lakását venné, én meg albérletben lakom még"
Nem lehetsz olyan hülye, hogy veszel neki egy 3. lakást, miközben neked nincs. Ki tudja, az előzők esetében is kit vágott át.
"Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Az a baj, h fenyegetőzik, h majd nem segít többet, ha most nem segítek, meg ilyenek. Lelkileg zsarol. Ő áll hozzám a legközelebb, és ez így nagyon nehéz. Úgy érzem, h falhoz vagyok szorítva. Vagy belemegyek ebbe, de akkor lehet, h egy életre megbánom, vagy nem megyek bele, de akkor lehet, h a kapcsolatunk bánja, vagy ha szükségem lesz segítségre, akkor ki tudja..."
Akkor rohadjon meg az ingyenélő tesókád. Kezdem sejteni, honnan van a másik 2 lakás...egyébként az ilyennel én azonnal megszakítanám a kapcsolatot. Nekem is vannak cifra rokonaim, de az ilyen sz@rházit mint a tesód kiállításon kéne mutogatni.
NEM!
Menjen dolgozni, és vegyen fel.
Férje nincsen, aki felvenne?
Nehogy felvedd!!!!!!
Menjen el dolgozni..
Igen önző dolog a testvéredtől, hogy ezt elvárná tőled, ráadásul úgy, hogy anyagilag összehasonlíthatatlanul jobb helyzetben van nálad, és mindezt még képes volt azzal megtetézni, hogy érzelmi zsarolással próbál nyomást gyakorolni rád.
Ha van már a nevén két ingatlan, és ez még nem elég, akkor vegyen fel azokra jelzáloghitelt a 3. lakás megvásárlásához, ne téged akarjon hátrányos helyzetbe hozni.
Én is nagyon szeretem a testvéreimet, ha rászorulnának, minden tőlem telhetőt megtennék értük, de egészen biztos, hogy nem mennék bele ebbe ilyen körülmények között.
Ez nem a te részedről lenne segítség, hanem a részéről kihasználás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!