Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek normális amit a...

Szerintetek normális amit a tesóm csinál?

Figyelt kérdés

4 hónapja mentek szét az exével akivel van egy közös kisgywrekük. Hetekig sírt miatta. Majd rá kb egy hónapra, hogy lelépett tőlük az exe összejött egy hapsival.

Nagyon sokat ott van náluk, mindenféle perverz ruhát vesz amit eddig soha nem tett. Teljesen kifordult önmagából.

Azt mondja mennyire szerelemy, szerintem csak magának hazudik. Így nem lehet elfelejteni senkit. A másik msg, hogy azerintem nagyon gyors ez a tempó.

Próbálok vele mindig veszélni, hogy nehogy megüsse a bokáját de nem hallgat rám.

2018. jan. 2. 16:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Majd eldonti a testvéred h neki mi jo,más helyett nem mi dontünk,élünk. Neked is kéne pasi,esetleg, akkor nem a növéredét irigyelnéd.
2018. jan. 2. 18:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne tartós a kapcsolat?
2018. jan. 2. 20:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Saját dolgoddal foglalkozz!
2018. jan. 2. 21:12
 14/19 A kérdező kommentje:
Én úgy erzem hogy a vesztebe rohan.
2018. jan. 3. 14:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ő is tudja, hogy nem lesz tartós.

Valószínűleg nem is akar most túl komoly kapcsolatot.

Valószínűleg idegesítené, ha odaállnál prédikálni.

Elhiszem, hogy rossz látni, ahogy szenved, de hadd élje már a saját életét, ahogy szeretné. Amíg a gyerekkel rendesen foglalkozik, addig nincs beleszólása senkinek.

2018. jan. 3. 14:27
 16/19 A kérdező kommentje:
Ő azt hiszi hogy megtalálta az igazit
2018. jan. 3. 21:50
 17/19 anonim ***** válasza:
És ezzel árt nrked,miért fáj ennyire h van vkije,és nem az exen kesereg? Jol teszi,éljen csak.
2018. jan. 3. 22:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Sajnos csak abban tudsz segiteni, hogy ott leszel neki, mikor pofara esik es szamithat rad, kisirhatja magat a valladon es nem mondod, h "en megmondtam elore". Ha egy felnott ember a vesztebe rohan, abban nem lehet megakadalyozni. Tiltani nem tilthatsz neki senmit. Es minel jobban "tamadod" a kapcsolatot, annal inkabb rohan a pasihoz. Sajnos igy mukodunk.
2018. jan. 7. 09:31
 19/19 anonim ***** válasza:
#7 - "Majd rá kb egy hónapra, hogy lelépett tőlük az exe összejött egy hapsival" - itt lemaradt ugyan egy vesszo, de a lenyeg, hogy a kerdezo testvere jott ossze egy pasival, mikor lelepett az ex.
2018. jan. 7. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!