Ti elmennétek így a tesótokhoz?
Figyelt kérdés
Van egy (fél)tesóm(bátyám),együtt nőttünk fel,jó viszonyban vagyunk. Ő 25,én 19 éves vagyok. Úgy volt,hogy holnap átmegyek hozzá és karácsonyra csinálunk bejglit, csak hogy kiderült,hogy ott lesz az ő öccse is , ő 16 éves kb. Annyi a gondom ezzel, hogy én nem ismerem egyátalán, 1x találkoztunk, akkor se valami jó szituációban, illetve én utálok úgymond idegen emberek közelébe lenni,nem vagyok egy ismerkedős,haverkodó típus. Valamint ott is kéne aludnom,mert nem tudnék hazajönni már , és az öccsével kéne egy kanapén. Így nem szeretnék menni,de fogalmam sincs hogyan mondjam le úgy,hogy ne sértődés legyen.2017. dec. 22. 21:01
21/21 A kérdező kommentje:
Nem mentem, én sem értem.. elvileg ,mert lakótársa csak neki engedi hogy ott aludjon.
2017. dec. 23. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!