Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti elmennétek így a tesótokhoz?

Ti elmennétek így a tesótokhoz?

Figyelt kérdés
Van egy (fél)tesóm(bátyám),együtt nőttünk fel,jó viszonyban vagyunk. Ő 25,én 19 éves vagyok. Úgy volt,hogy holnap átmegyek hozzá és karácsonyra csinálunk bejglit, csak hogy kiderült,hogy ott lesz az ő öccse is , ő 16 éves kb. Annyi a gondom ezzel, hogy én nem ismerem egyátalán, 1x találkoztunk, akkor se valami jó szituációban, illetve én utálok úgymond idegen emberek közelébe lenni,nem vagyok egy ismerkedős,haverkodó típus. Valamint ott is kéne aludnom,mert nem tudnék hazajönni már , és az öccsével kéne egy kanapén. Így nem szeretnék menni,de fogalmam sincs hogyan mondjam le úgy,hogy ne sértődés legyen.
2017. dec. 22. 21:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
Karácsonytájt az emberek jobban kitárulkoznak. Szerintem ez megfelelő alkalom lehet arra, hogy jobban megismerjétek egymást,
2017. dec. 22. 21:05
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

Sok olyan szitu lesz ahol esetleg idegenekkel kell kommunikálni.

Csak ez miatt nem kéne lemondani.

Együtt aludni már én sem akarnék vele.

Ezt beszéld meg a tesóddal hogy találjatok másik megoldást

2017. dec. 22. 21:10
 3/21 anonim ***** válasza:
73%
Menj el hisz a fél tesód testvéréről van szó. Nem értem hogy hogyan nem ismeretted meg még ha együtt nőttél fel vele és jó viszonyba vagytok.
2017. dec. 22. 21:17
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem menj át. Lehet ő se haverkodós és békén hagy titeket a bejgli sütésben. Szerezz egy felfujhato matracot éjszakára.
2017. dec. 22. 21:32
 5/21 A kérdező kommentje:
Tesóm kb. 2 hetente ment hozzájuk láthatásra,én így csak hallásból ismerem.
2017. dec. 22. 21:32
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Uuuu ez így tényleg húzós, hogy ottaludni egy idegennel...

Olyan opció nem lehetséges, hogy átmész de nem alszol ott?

Én sem szeretek idegenekkel egy társaságban lenni mert nem vagyok nagy társasági arc, de azért egy pár órát ellennék így vendégségben. Viszont biztosan nem aludnék ott, pláne így, még akkor sem ha sértődés lesz a dologból, teljesen kizárt.

Én ilyen helyzetben azt tettem, hogy megmondtam az igazat. Nekem is volt majdnem ugyanez a szitu, hogy az átmenetel még oké lett volna, de az ottalvás kizárt, mert csomó más ember aludt volna még ott, köztük kisgyerekek, és rájuk nem vagyok vevő, meg a tömegre sem.

Így megmondtam, hogy szívesen átmegyek, de este hazajövök. Sértődés lett belőle, szerintem jogtalanul. Ott meg is szakítottam velük a kapcsolatot, mert nem szeretem ha rám erőltetnek valamit.

Szerintem nyugodtan mondd el, hogy te az ottalvós részt kihagynád.

2017. dec. 22. 21:41
 7/21 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy estig dolgozik tesóm,kb. este 7 re mennék, és mivel ő pesti én pedig messzebb lakik,így nem tudnék hazajönni csak reggel .:(
2017. dec. 22. 21:44
 8/21 anonim ***** válasza:
86%
Vigyél hálózsákot és aludj a földön.
2017. dec. 22. 21:47
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok.

Akkor azt mondom ne menj. Mondd meg tesódnak most, hogy inkább olyan napon szeretnél menni amikor napközben tudtok sütni, nem este, ennyi.

2017. dec. 22. 21:55
 10/21 anonim ***** válasza:
89%
És belehalnàtok, ha megpróbàlnod normális kapxsolatot kialakítani ès megismerni egymàst? Kapaszkodj meg, mèg az is lehet hogy megkedvelnètek egymàst. Mindketten a tesói vagytok basszus.
2017. dec. 22. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!