Ti elmennétek így a tesótokhoz?
Sok olyan szitu lesz ahol esetleg idegenekkel kell kommunikálni.
Csak ez miatt nem kéne lemondani.
Együtt aludni már én sem akarnék vele.
Ezt beszéld meg a tesóddal hogy találjatok másik megoldást
Uuuu ez így tényleg húzós, hogy ottaludni egy idegennel...
Olyan opció nem lehetséges, hogy átmész de nem alszol ott?
Én sem szeretek idegenekkel egy társaságban lenni mert nem vagyok nagy társasági arc, de azért egy pár órát ellennék így vendégségben. Viszont biztosan nem aludnék ott, pláne így, még akkor sem ha sértődés lesz a dologból, teljesen kizárt.
Én ilyen helyzetben azt tettem, hogy megmondtam az igazat. Nekem is volt majdnem ugyanez a szitu, hogy az átmenetel még oké lett volna, de az ottalvás kizárt, mert csomó más ember aludt volna még ott, köztük kisgyerekek, és rájuk nem vagyok vevő, meg a tömegre sem.
Így megmondtam, hogy szívesen átmegyek, de este hazajövök. Sértődés lett belőle, szerintem jogtalanul. Ott meg is szakítottam velük a kapcsolatot, mert nem szeretem ha rám erőltetnek valamit.
Szerintem nyugodtan mondd el, hogy te az ottalvós részt kihagynád.
6-os vagyok.
Akkor azt mondom ne menj. Mondd meg tesódnak most, hogy inkább olyan napon szeretnél menni amikor napközben tudtok sütni, nem este, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!