Ti elmennétek így a tesótokhoz?
Figyelt kérdés
Van egy (fél)tesóm(bátyám),együtt nőttünk fel,jó viszonyban vagyunk. Ő 25,én 19 éves vagyok. Úgy volt,hogy holnap átmegyek hozzá és karácsonyra csinálunk bejglit, csak hogy kiderült,hogy ott lesz az ő öccse is , ő 16 éves kb. Annyi a gondom ezzel, hogy én nem ismerem egyátalán, 1x találkoztunk, akkor se valami jó szituációban, illetve én utálok úgymond idegen emberek közelébe lenni,nem vagyok egy ismerkedős,haverkodó típus. Valamint ott is kéne aludnom,mert nem tudnék hazajönni már , és az öccsével kéne egy kanapén. Így nem szeretnék menni,de fogalmam sincs hogyan mondjam le úgy,hogy ne sértődés legyen.2017. dec. 22. 21:01
11/21 anonim válasza:
Egyáltalán elférnétek a kanapén? Nem aludnék együtt egy ismeretlen fiúval, akkor sem, ha a féltesóm tesója.
Mondjuk én hasonló esetben simán alszom a földön, ha akad még bőven plusz ágynemű. A földre egy paplan, rá egy pléd, és máris nem olyan kemény. (De mivel te vagy a lány, esetleg ő is alhatna a földön...........)
12/21 anonim válasza:
Mi lenne, ha te aludnál a bátyád ágyában, ő pedig a másik tesójával a kanapén? :)
13/21 anonim válasza:
Miert nem alszol a feltesoddal? Vagy az o szobajaban vagy akar a kanapen. Mondd meg neki batran hogy nem szeretnel egy szamodra idegen fiuval egy kanapen aludni, es inkabb vele lennel ha lehet. A sutesnel meg nemhinnem hogy odamenne hozzatok a 16 evesek altalaban a nap 90%aban telefonoznak, nem zavarnak sok vizet
14/21 anonim válasza:
Remek alkalom hogy megismerd az occset es egy kozos alvas alkalmaval kozelebb kerulhettek egymashoz ;)
15/21 anonim válasza:
En mindenkeppen elmennek es vinnek halozsakot, ahogy elottem is irtak. Semmikepp nem aludnek egy idegen ellenkezo nemu emberrel egy agyban, meg akkor sem, ha ver szerint amugy rokonom. De emiatt akkor sem mondanam le a programot.
16/21 anonim válasza:
Igen átmennék mert neki fontos, szeretné, hogy ssegítsek.
Ne legyél már ennyire életképtelen, meg ne fossál már egy 16 éves kölyöktöl!
A hisztid alapján max 14-nek tippeltelek volna, félelmetes hogy szavazni is elmehetsz ennyi ésszel...
Felnött nö vagy, majd dolgozni sem mész ha uj kolléga jön, vagy miaszar?
17/21 anonim válasza:
15Ös! Vérszerint sem a rokona..
18/21 anonim válasza:
17-es, nem a feltestverenek a testvere? Es akkor a kerdezo es a kissrac is feltestverek, nem? De lehet, hogy nem, mert lehet, hogy a kissrac az a kerdezo feltestverenek a feltestvere, es akkor viszont ver szerint semmi kozuk egymashoz... Hu ez eleg szovebenyes sztori, eleg sok kulonbozo szulopar keveredese szerepel a tortenetben...
19/21 A kérdező kommentje:
Anyukám részéről van a bátyám, bátyámnak meg az apja új házasságából az öccse. Mi az öccsével semmilyen rokonságba nem állunk.
2017. dec. 23. 15:38
20/21 anonim válasza:
Elmentél végül? Azt nem értem igazán, hogy a tesód miért nem tud az ő tesójával egy ágyban aludni, te pedig külön ágyban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!