Normális, hogy nem tudom elengedni ezt a dolgot?
Az eset kb. 8 éve történt. Még egyetemista voltam, egy szobát béreltem albérletben. A vége felé már nagyon kevés pénzem volt. Bátyám és felesége akkor már jó egy éve mondogatták, ott a kisház az udvar végében, miért nem megyek oda, ellennék ott, fizetni se kellene, csak a rezsit. Nagyon sokáig visszatasítottam, aztán eljött az idő, amikor annyira fogytán volt a pénzem, hogy el kellett fogadnom a testvérem segítségét. Éppen sógornőm hozta fel egy ottlétem alkalmával újra, hogy miért nem költözöm hozzájuk a különálló lakrészbe. ("kisházba")
Akkor igent mondtam, és kértem is őket, hogy akkor ha lehet, mielőbb költözhessek, mert fogytán a pénzem. Bátyám és sógornőm ekkor elkezdett visszatáncolni, mintha nem is gondolták volna komolyan a folyamatos meghívást (Nekem eszembe se jutott volna magamtól kérni), azzal indokolták, mégse lenne jó annyira közel lenni, meg is romolhatna a kapcsolat. Ennyiben maradtunk. Nem vesztünk össze, ha találkozunk, elbeszélgetünk, de bennem tüske maradt, amit azóta se tudok elfelejteni.
Hiába hívott most tesóm karácsonyozni, nem tudom, hogy komolyan gondolja-e, de nem is megyek szívesen. Udvariasan, de vissza szoktam utasítani.
Szerintetek hülyeség részemről ez a bizalmatlanság?
Kalap úr, ez lett volna a logikus, normális, amit írtál, de az ember nem mindig viselkedik, gondolkodik logikusan. Hát én se. A visszatáncolás abból állt, hogy jó, de azért ezt még meg kell gondolni, mert lehet, hogy zavarnám a családi életüket, meg stb. A testvérem konkrétan mondta is, hogy nem szeretné, mert akár még a kapcsolatunk is megromolhatna.
Igazad van, ekkor kellett volna normális esetben, hogy oké, de akkor mire volt jó a mézesmadzag...
De sajnos teljesen lefagytam, és már én is csak egy betolakodónak láttam magam, aki fel akarja dúlni egy család életét. Aztán annyira nehéz helyzetbe kerültem, hogy ez volt a legkisebb gondom. Most sem ez életem fő gondja, csak felbukkant újra az életemben, aki akkor segített, és ez most felkavarta bennem újra a sztorit.
Nm kell menned, apám hasoonlot játszott el velem 3 éve, azota sem adott rá kielégitö választ, hogy miért, csak valamit hadovált róla (ami nyilvánvaloan hazugság, ismerem)
Ennyi, így járt, föjön a levében, én ezek után nem megyek a házába. Felöle utcára is kerülhettem volna, mert..., innentöl kezdve nem izgat ö sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!