Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Gonosz vagyok, ha idegesít a...

Gonosz vagyok, ha idegesít a tikkelése?

Figyelt kérdés

Van egy tesóm, és tikkel az arcán, néha az egész felsőteste mozog, és hangokat is kiad. Pár éve tart ez a folyamat, szüleinket nem érdekli. Egy szobában vagyunk, és engem annyira idegesít.... tudom, hogy nem tehet róla, tudom hogy ez egy betegség, rossz embernek érzem magam tőle, de egyszerűen szólva az agyamra megy. És én össze vagyok "zárva" vele egy szobában. Igyekszem keveset ott tartózkodni, de menni kell aludni, tanulni, és kész vagyok tőle teljesen.

Nem lehet megbeszélni vele.

Kész vagyok.

Szinte csak otthon csinálja, más helyen alig. Szüleink nem is hisznek nekem, mert ők alig látják és hallják.

Eleinte sajnáltam, mert ez azt jelenti, hogy gondjai lehetnek, de most már nem bírom ésszel. A helyzet megoldhatatlannak látszik, rajtam kívül senkit sem érdekel..:(

2017. dec. 4. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Aludj másik szobában
2017. dec. 4. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tájékozódj a Tourette-szindrómáról, esetleg kérdezd meg a háziorvost, hogy mit tanácsol.

A szüleiden meg nagyon csodálkozom, egy gyerekére figyelő szülő az ilyesmit észreveszi, ... kivéve, ha a tesód kifejezetten neked találta ezt ki, hogy bosszantson.

2017. dec. 4. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
43%

Miért ha MEGBESZÉLED VELE NEM TIKKEL???

Éljen a most felnövő intoleráns generáció!

2017. dec. 5. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán felvehetnéd egy kamerával és szüleidnek megmutatnád. Sajnos lehetséges komoly probléma is a háttérben, mondjuk agydaganat. Szerintem mindenképpen orvosi kivizsgálást igényel. Egyébként meg türelem, ő a testvéred, állj mellé, ha nem rendeződik a helyzet sajnos hosszú távon sok hátrány fogja érni emiatt pályaválasztásban, párkapcsolatban, nagy szüksége lesz rád. akkor is tarts ki mellette, ha a szüleid nem foglalkoznak a problémával.
2017. dec. 5. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:

"tudom, hogy nem tehet róla, tudom hogy ez egy betegség,"

"Nem lehet megbeszélni vele. "

Ha tudod, hogy ez egy betegség, és nem tehet róla, akkor azt is tudnod kellene, hogy hiába szeretnéd "megbeszélni", nem te vagy, aki segíteni tudna rajta beszélgetéssel.

2017. dec. 6. 11:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem azt várom a megbeszéléstől, hogy abbahagyja, hanem hogy kérjen segítséget, menjen orvoshoz, nyilván neki sem jó így. Ám lehetetlen erről beszélni vele.
2017. dec. 6. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!