Sziasztok!Az unokahugom 10,én 14 éves vagyok.Ha itt van nálunk,mikor az anyukája dolgozik,állandóan felcseszi az agyam,ès mikor jól odaszólok neki,elkezd ordítani,és akkor én vagyok a sz*r...Most is,Kedden megyünk egy fürdőhelyre,és úgy volt,hogy 4-en megyünk(Öcsém,anyukám,mamám,én)Aztán az anyukája akkor is dolgozik,ezért ő is jön velünk..De ha ott elkezd nekem beszólogatni,esküszöm hazajövök a francba..Szerintetek mit lehetne csinálni ilyen helyzetben?
Úgy meg kell sértened, hogy ne akarjon hozzád szólni.
2017. jún. 22. 14:14
2/10 anonim válasza:
Ha a felnőttek mindig az ő oldalára állnak, akkor semmit. Sajnos amíg nem tudsz elköltözni szülőktől és ők jóban vannak az unokahúg családjával, addig nyelned kell a békát. De remélem, nem ennyire rossz a helyzet és legalább az unokahúg is rendre van néha rakva.
2017. jún. 22. 14:30
3/10 anonim válasza:
Csapd le a kis sz@roat a g. Ecibe. 😁😁
2017. jún. 22. 14:30
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Kedves második válaszoló,sajnos nem szidják le,születèse óta ő a szent,az egyetlen kiskirálylány az egész földön,a mindenben igazatmondó kisbárány.. :D
2017. jún. 22. 14:41
5/10 anonim válasza:
Te vagy az idősebb, gondolkozz! Ha beszól, és figyelmen kívül hagyod, egy idő után bele fog unni a folyamatos szekálásba. Semmi értelme leoltani a g*cibe, hiszen elég éretlen még. Pláne, ha ő a kiskirálylány főleg ne.
2017. jún. 22. 14:45
6/10 anonim válasza:
Hát nem tudom. Saját tapasztalatom az, hogy semmit se tehet, mert a felnőttek (még a saját szülei is) az unokahúg oldalára állnak. A kérdezőnek mondják, hogy Te vagy a nagyobb, okos enged, hagyd rá, stb. És tényleg bármit megtehet a kis csaj, mert elkényeztetik. Nekem az egész vége az lett, hogy mikor egyetemre mentem, megromlott a viszonyom az unokatesóm családjával majd végül a sajátommal is, mert miért nem tudom befogni, én vagyok a nagyobb, okosabb, stb... Csak hát eljött az a pont, amikor már nem akartam tovább tűrni, azóta boldogabban élek.
A korkülönbség nálunk 6 év és azonos neműek vagyunk.
2017. jún. 22. 14:59
7/10 anonim válasza:
Lökd bele a mélyvízbe.
2017. jún. 22. 15:17
8/10 anonim válasza:
Szard le. Ne foglalkozz vele.
Ha odajön beszólogatni vegyél fel fülhallgatót és hallgass zenét h ne is halld amit mond. Ha ott van, vonulj el a szobádba őt meg zárd ki.
A fürdőhely meg viszonylag nagy, nem kell ugyan ott lenni: menj másik medencébe, stb...
2017. jún. 23. 04:31
9/10 anonim válasza:
Fojtsd vízbe, Isten úgyis megbocsát.
2017. jún. 24. 13:10
10/10 anonim válasza:
Mást is idegesítenek a pattogó kis taknyok,ahogy elnézem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!