Mit csináljak a húgommal?
Figyelt kérdés
Én 16éves vagyok, ő 8. Mind ketten lovagolunk, nekem már 8éve van egy gyönyörű sárga magyar sportlovam. Ő 2hete kapta meg a saját lovát, egy pej kisbéri félvért. Azóta mást nem hallgatok, mint hogy az ő lova mennyivel szebb, ebben jobb abban jobb, pedig ez nem igaz... mit csináljak vele? Krzd kiakasztani2017. nov. 22. 19:07
11/18 anonim válasza:
Mondjuk nőlj föl és ne foglalkozz ezzel. Hogy 16 évesen ilyen apró ki sz*rságokon lovagolj...
(remélem értékeled a szóviccet:DD)
13/18 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, nekes mar lassan mason kellene lovagolnod
14/18 anonim válasza:
valaki ad zsírt és kenyeret pls?
15/18 anonim válasza:
#14: zsírom nincs, de ugyanitt lókolbász kapható
16/18 A kérdező kommentje:
Koszi az ertelmesen valaszoloknak, talan sikerult vele megbeszelni. Majd meglatjuk
2017. nov. 23. 10:14
17/18 anonim válasza:
Micsoda hatalmas probléma!!!!!Aztaaa,és én még azt hittem hogy nekem nehéz az életem.
18/18 anonim válasza:
Tenyleg, mi lett? Behodolt a hugi a lovad elott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!