Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Baj az, ha együtt alszok a...

Baj az, ha együtt alszok a húgommal?

Figyelt kérdés

10 év van köztünk, ritkán látjuk egymást de olyankor általában együtt alszunk. Kicsi korában is volt, hogy néha együtt aludtunk persze nem mindig, de amióta nem élek otthon, általában együtt alszunk mikor hazamegyek, de nem mindig. Általában hozzám bújik alváskor, meg van, hogy én is hozzá.

Másnál is van így? én 25 vagyok, húgom 15.

2017. nov. 22. 17:24
1 2
 1/19 anonim válasza:
54%

Lány vagy?

Ha igen akkor nem nagyon.

Ha fiú akkor BAJ.

2017. nov. 22. 17:27
 2/19 anonim ***** válasza:
56%

Nappal hugom, este dug... Akarom mondani nem baj!

Ferfi vagy vagy no? Gondolom az utolso, de akkor nem is baj. Inkabb aranyos

2017. nov. 22. 17:29
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Nekem nem baj, nyugodtan aludhattok együtt.
2017. nov. 22. 17:30
 4/19 A kérdező kommentje:
lányok vagyunk mindketten, az lemaradt :D
2017. nov. 22. 17:31
 5/19 anonim ***** válasza:
83%

Teljesen mindegy milyen neműek vagytok, ha normálisak vagytok akkor ez nem probléma.

Elég szomorú hogy egyeseknek már az ilyenről is a dugás jut eszébe.

2017. nov. 22. 17:38
 6/19 anonim ***** válasza:
92%
Első kettő válaszoló idióta. Fiúnak és lánynak sem baj a húgával aludni. Akinek erről is a szex, vérfertőzés jut eszébe, az egy degenerált majom. Gondolom saját magából indul ki, amikor azt írja nem normális fiú és lány tesónak együtt aludni.
2017. nov. 22. 17:52
 7/19 A kérdező kommentje:

szerintem nincs ebben semmi rossz, húgom szerint se. csak múltkor egyik barátommal ilyenekről beszélgettünk és szerinte nem normális. azt már nem is mertem neki mondani, hogy mi még mindig szoktunk együtt aludni.

de örülök, hogy mások is normálisnak veszik :)

2017. nov. 22. 17:59
 8/19 anonim ***** válasza:
91%
Kár hogy nincs testvérem :(
2017. nov. 22. 18:48
 9/19 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nem gond. Én 19 vagyok, húgom 13, de ha úgy van, hogy pl elutazunk családdal valahova, és ott egy ágyban kell aludnunk, akkor mi is összebújunk. Szerintem ez természetes, hogy néha van kedvem megölelgetni a "kicsi" hugicámat :DD

Meg amúgy szerintem ha fiú lennél sem lenne baj, beteg akinek rögtön valami szexuális tartalmú dolog jut eszébe...

2017. nov. 22. 19:08
 10/19 anonim ***** válasza:
96%
Én van, hogy együtt alszok a 16 éves öcsémmel, amikor hazalátogatok. Este dumálunk, filmezünk, és van, hogy bealszunk közben. Nem értem mi baj lenne ezzel. Testvérek vagyunk :D 26/N
2017. nov. 22. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!