Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Baj az, ha együtt alszok a...

Baj az, ha együtt alszok a húgommal?

Figyelt kérdés

10 év van köztünk, ritkán látjuk egymást de olyankor általában együtt alszunk. Kicsi korában is volt, hogy néha együtt aludtunk persze nem mindig, de amióta nem élek otthon, általában együtt alszunk mikor hazamegyek, de nem mindig. Általában hozzám bújik alváskor, meg van, hogy én is hozzá.

Másnál is van így? én 25 vagyok, húgom 15.

2017. nov. 22. 17:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
Köztünk is 10 év van (19,29), simán alszunk együtt, ha úgy adódik (pl.párok nélkül megyünk valahova, akkor látogat meg, mikor párom elutazik, stb). Összebújni nem szoktunk, de volt már rá példa, hogy úgy sikerült végül. Mivel normális, egészséges lelkületű emberek vagyunk, nyilván semmiféle hátsó szándék nincs. Egyébként szerintem egyáltalán nem gáz.
2017. nov. 22. 19:32
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan milyen retardált emberek vannak??:D

5 év van köztünk a bátyámmal de ha úgy adódik (pl elutazunk nagyanyámhoz stb.) akkor simán alszunk egy franciaágyban.

igaz hogy nem összebújva , de most komolyan csak ezért már rögtön vérfertőzéssel kell dobálózni?

Vicc...

17/L

2017. nov. 22. 21:15
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 13 vagyok, az öcsém 9. Szeretünk együtt aludni néha, és szerintem ezzel semmi gond nincs. Testvérek vagyunk😂😂

13/L

2017. nov. 22. 21:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 26,hugom 15 éves, mindketten lányok vagyunk és nagyon jó a kapcsolatunk. Mi, ha hazamegyunk, és párom mondjuk nincs ott, most is van, hogy a húgommal alszom, hátulról át is ölelem, mert nagyon szeretem, ő az én kis húgom,es az is marad.
2017. nov. 23. 10:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs ezzel. Szép dolog, hogy szeretitek egymást. Ennyi. :)
2017. nov. 23. 12:41
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy az miért baj egyesek számára, ha egy fiú-lány testvérpár egymással alszik.

Mikor még otthon laktam, akkor előfordult, hogy együtt aludtunk. Sőt, még át is öleltem Őt.

És? Testvérek vagyunk basszus!

26/F, 14/L

2017. nov. 23. 17:43
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is így van. Ritkán találkozunk, és ha nem a párommal megyek,akkor mindig a kishugommal alszom.:)
2017. nov. 23. 21:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Már miért lenne baj? Én is néha felnőtt nő létemre szeretek kockózni vagy összebújni a lassan 50-es anyukámmal(nekem nincs testvérem). Szerintem egyáltalán nem baj.

19/l

2017. nov. 24. 00:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Én 27 vagyok a nővérem 30, neki van már egy gyereke. Ha elmegyek hozzájuk,mind a hárman együtt alszunk, a párja a nappaliban :D szóval teljesen oké!
2017. nov. 25. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!