Kérhetek kulcsot a házhoz?
Negyedrész apai ágon tulajdon részem van anyu házában,aki otthonban él.
A ház fele anyué,másik fele apai örökség köztem és nővérem között.
Haszon élvezeti jog nincs a házon semelyikünknek.
A házat senki nem lakja.
Nem lehet megosztani,mert nincs 1200nm.
Hiába kérek kulcsot.
Nővérem mindent kisajátít magáénak,pedig nekem és férjemnek vannak a házban ruhák,takarók..stb
Mit tegyek?
Betörni nem szeretnék.
Milyen jogi útra tudnám terelni a dolgot?
Ma kértem a kulcsokat azt mondta nem inkább fölrobbantja-szóval szót érteni nem lehet vele.
Hát, marad a bíróság, az rendben, de az nem holnap lesz ám.... Addig te nem jutsz be a saját lakhelyedre?
Én nem úgy gondoltam a rendőrt, hogy te, Lacikám, gyere már ki, aztán adj tanácsot légy oly kedves, mi legyen....
HIVATALOSAN tegyél feljelentést, legyen nyoma, ne a rendőr haverokkal diskurálj mellesleg. Van ennek egy hivatalos elintèzési módja, arra van a rendőr, hogy ezt lefolytassa, nem mellesleg, a bíróságon hogyan akarod bizonyítani a többszöri törvénysértést (hogy megakadályozza a tulajdon lakhelyedre történő bejutást)?
Ott csak azt fogják így látni, hogy te állítasz vmt, amire nincs bizonyíték és ő, a nővéred épp ezért nyugodtan letagadhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!