Teljesítenétek ezt az utolsó kérést?
20,
Egy hozzád hasonló agyatlantol ezt inkább boknak veszem.
Mindenki válaszát köszönöm! Legyetek szívesek ne hordjátok egymást, mindenkinek meg van erről a saját véleménye. 19es, köszönöm, hogy bemásoltad a magyar szövegét. Én még nem hallottam ezt a számot, csütörtökön hallottam először. Ma is mikor beszélgettwm a húgommal mondta, hogy ha a barátja nem lenne képes rá, nem erőlteti. Neki nagyon tetszik a dal, szólni mindenképp fog a temetésén.
Esküvőt a nyáron szerettek volna, de az egészségiállapota nem engedte meg, őszre, télre nem akarnak ilyennel vesződni, mert a barátjának ez az időszak nagyon zsúfolt, idejük sem lenne rá. Most mindenképp az a fontos nekünk, hogy húgom jól érezze magát, ne érezze azt, hogy számunkra teher lenne, ami egyáltalán nem így van.
"a barátjának ez az időszak nagyon zsúfolt"? "nem érnek rá"?
Miről beszélünk? Mintha azt írtad volna, hogy a karácsonyt ha megéri! MI MÁS DOLGA VAN ilyenkor a családnak?
Meg fogjátok bánni, és majd úgy kell nektek. Ide ne írogassatok majd, hogy jaj, de nagyon sajnáljátok!
Ahelyett, hogy elintézné, hogy örömmel haljon meg a szerelme, mi a fenével foglalkozik?
Vagy kamu a kérdés, mert ilyen család nem lehet, nem hiszem el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!