Mit gondoltok arról, ha 2 testvér együtt alszik?
Figyelt kérdés
2017. okt. 24. 15:18
21/25 anonim válasza:
Én volt,hogy 18 évesen átmentem a 10 éves hugomhoz aludni,mert megijedtem valamitől. Ma már ritkán találkozunk, nem együtt élünk, de ha megyek hozzá akkor mindig egy ágyban alszunk, nem vonulok ki a kanapéra. Lányok vagyunk egyébként.
22/25 anonim válasza:
Régen a szegényeknél az egész család egy ágyban aludt.
23/25 anonim válasza:
Konkrét életkort nem ártana tudni. Például ha a fiatalabbik testvér is már elmúlt 12-13 akkor a szülőknek közbe kell avatkozni.
24/25 Szeder Katalin válasza:
Én leginkább a 6-ossal értek egyet. Nem csak külön ágy, 16-18 éves kortól már külön szoba külön bejárattal a legjobb megoldás. Függetlenül attól, hogy azonos- vagy különneműek. Azt hiszem, a Grimm testvérek hajdanában azzal szublimálták ezt a vonzódást, hogy közösen írták a meséket. De az is lehet, hogy a szüleik nagyon különbözőképp bántak velük, ők pedig azért is összefogtak.
25/25 anonim válasza:
Szerintem semmit, mondjuk 18 felett tényleg fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!