Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit gondoltok arról, ha 2...

Mit gondoltok arról, ha 2 testvér együtt alszik?

Figyelt kérdés

2017. okt. 24. 15:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én volt,hogy 18 évesen átmentem a 10 éves hugomhoz aludni,mert megijedtem valamitől. Ma már ritkán találkozunk, nem együtt élünk, de ha megyek hozzá akkor mindig egy ágyban alszunk, nem vonulok ki a kanapéra. Lányok vagyunk egyébként.
2017. okt. 25. 22:09
 22/25 anonim ***** válasza:
Régen a szegényeknél az egész család egy ágyban aludt.
2017. okt. 29. 18:25
 23/25 anonim ***** válasza:
Konkrét életkort nem ártana tudni. Például ha a fiatalabbik testvér is már elmúlt 12-13 akkor a szülőknek közbe kell avatkozni.
2017. okt. 30. 07:14
 24/25 Szeder Katalin ***** válasza:
Én leginkább a 6-ossal értek egyet. Nem csak külön ágy, 16-18 éves kortól már külön szoba külön bejárattal a legjobb megoldás. Függetlenül attól, hogy azonos- vagy különneműek. Azt hiszem, a Grimm testvérek hajdanában azzal szublimálták ezt a vonzódást, hogy közösen írták a meséket. De az is lehet, hogy a szüleik nagyon különbözőképp bántak velük, ők pedig azért is összefogtak.
2017. okt. 31. 21:28
 25/25 anonim válasza:
75%
Szerintem semmit, mondjuk 18 felett tényleg fura.
2017. nov. 1. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!