Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit gondoltok arról, ha 2...

Mit gondoltok arról, ha 2 testvér együtt alszik?

Figyelt kérdés

2017. okt. 24. 15:18
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Hopp, azt hittem az előzőt nem küldte el. :'D
2017. okt. 24. 15:54
 12/25 anonim ***** válasza:
43%
Ha 3-4 évesek akkor oké de ha 30-on felül vannak akkor ott már gáz van
2017. okt. 24. 16:28
 13/25 evimeri ***** válasza:
56%
Attól függ fiú és lány. Kicsi korban még elmegy. De serdülőkorban nem egészséges,ha két különböző nemű testvér együtt alszik. Szerintem.
2017. okt. 24. 17:55
 14/25 anonim ***** válasza:
59%
Az ivadékgondozó állatoknál (és az ember is az) veleszületett ösztön a "családtagok" együtt alvása, de az emberi kultúrában sem ismeretlen és ennek nincs szexuális töltete. Az anyából való hirtelen kiszakadás már egy újszülött számára is azt jelenti, hogy a környezet hőmérsékletét, a bőrét érő mechanikai ingereket, a szívdobbanás hangját stb. tekintve is drasztikus változás következik be, amit már a csecsemő agya is traumatikus élményként értékel. Egy kisgyerek normális lelki fejlődésének alapja, hogy egy számára biztonságot jelentő személy jelenlétét érezhesse, akár úgy, hogy a szülő vagy egy testvér mellett alszik. A külön alvás "problémája" amúgy is természetesen és spontán módon megoldódik 6-10 éves kor felett. Nem kell ennek semmiféle pszichoszexuális tartalmat tulajdonítani.
2017. okt. 24. 18:06
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi gond, aki meg ebben bármiféle szexuális dolgot lát, az nem normális.
2017. okt. 24. 19:22
 16/25 anonim ***** válasza:
Én nem látok ebben semmi rosszat. Én és a nővérem egy szobában, de külön (egyszemélyes) ágyon aludtunk egészen addig, amíg nem lett barátom, mert utána az ágyamon nem tudtunk kényelmesen elférni, összetolni pedig nem tudtuk az ágyakat a szova elrendezése miatt. Emiatt kaptunk a szüleimtől egy franciaágyat, így amikor a barátom nem volt nálunk én a nővéremmel egy ágyon aludtunk. Az ágy majd 2m széles volt, így mindenkinek meg volt a saját térfele. Tehát szerintem két azonos nemű testvérnél teljesen normális.
2017. okt. 24. 19:37
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem kb 7 éves koromtól 11 éves koromig közös szobám volt a nővéremmel,és semmi baj se volt,jóban voltunk :) Úgyhogy nem értem hogy miért lenne ez gond. 15/f
2017. okt. 24. 19:46
 18/25 anonim válasza:

Nem szívesen írom le ezt, de mi pár évvel ezelőtt elég szűkösen álltunk, emiatt csak egy kis házban éltünk, ami 2 hálószobás volt. Az egyikben anyu aludt, a másikban pedig az öcsém és én egy kétszemélyes ágyban. De mostmár sokkal jobban élünk, van külön szobánk meg minden, viszont még mindig előfordul, hogy az öcsém bejön hozzám aludni és ez engem egyáltalán nem zavar. Mi így nőttünk fel, nekünk ez teljesen normális. Az, hogy mások mit gondolnak erről... Nem nagyon érdekel.

14/L, öcsém 11 éves.

2017. okt. 24. 21:20
 19/25 anonim ***** válasza:
Mi a nővéremmel gyakorlatilag 16 évig egy szobában és 1 ágyban aludtunk, apu meg egy egyszemélyesen ugyanabban a szobában. Csak anya aludt külön mert ő senkit sem tűrt meg maga mellet, plusz iszonyúan horkolt. 16 évesen a tesóm a diákmelós pénzéből valamennyire rendbehozta a tetőtér 1 szobáját ami eredetileg is az övé(miénk) lett volna. 18 évesen lelépett, apu még előtte elköltözött szóval akkor végre lett nekem is saját szobám. Ma már én sem lakom otthon, hála a jó istennek meg anyámnak...
2017. okt. 25. 08:47
 20/25 anonim ***** válasza:
44%
Semmit. Ha néha tesómnál alszok, vagy ő nálam akkor mi is együtt alszunk.
2017. okt. 25. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!