Miért szeretik jobban a hugom?
Pedig mindenben én vagyok a jobb. A hugom nem tanul, én kitűnő vagyok. A tesómtól nem várják el, hogy bármit is csináljon(azzal az indokkal, hogy még kicsi... 15 éves, en 17 vagyok), de ha én egy napig szeretnék pihenni, akkor egy lusta semmirekellő vagyok, akit kár volt megszülni.
Mindig ő kap csak ajándékokat,ha véletlén nekem is vesznek valamit, akkor ő kapja a jobb, drágabb dolgokat. Pl kapunk csokit, ő kap egy milkát én meg valami márkátlan valamit, mert nekem jó az is.
Nekem soha nem segítettek/segítenek a tanulásban, de anya most is a tesóm leckéjét írja.
Másoknál is így van ez?
Elég sz@r szüleid lehetnek(ne haragudj a kifejezésért) ha különbséget tesznek közöttetek...nem értem az ilyen szülőket...úgy csinálnak mintha te nem az övéké lennél.
Megérteném ha árvaházból lennél,de még akkor sem kellene így foglalkozzanak veled.
Nálunk is ez volt, annyival tudlak nyugtatni, hogy nálunk felnőttként fordult a szituáció, mivel testvérem leszarta a szüleinket, csak akkor jelentkezik, ha pénz kell neki, ezért belátták, hogy rosszul csinálták a dolgokat.
Sovány vigazs, de ez van.
Igen, ez van..
Csak az a baj, hogy nekem szociális fóbiám is van.. nincsenek barátaim emiatt. Legalább azt elvárhatnám, hogy a családom szeressen, de nem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!