Jogosan bosszant a húgom viselkedése?
Nekem mostohanővérem ilyen.Soha egy porszemet nem törölt le otthon.Velünk pakoltatott aztán azt hazudta az anyjának,hogy Ő rakott rendet.Elég korán elkezdte a szexuális életét.Álltalában el is mesélte,hogy hány szeretője van a párja mellett.Volt egy családi munkahelyünkön.Ott is lefeküdt minden alkalmazottal.
Szóval aki azon lovagol,hogy honnan tudja a kérdező szám szerint,hány pasival feküdt lé a testvére,lehet azt tudni.. .
Ha az édes testvérem lenne engem is zavarna és megpróbálnék hatni rá,hogy legyen normális...
Én leszarnám, hogy hány emberrel feküdt le, magánügy amíg fizikálisan nem árt vele senkinek! Nem is értem ez miért probléma...írom ezt úgy, hogy 2 emberrel feküdtem le eddig.
A hétvégi bulit sem értem, miért zavarna bárkinél is?
A házimunkás rész akkor zavarna, ha otthon a szüleimmel lakik. Öcsém pl. otthon lakik és minden házimunkát ráhagy az idős anyánkra, de értsd a szemetet nem hajlandó kivinni a kerti kukába. Ha tesód is ilyen, akkor ez már elég indok ahhoz, hogy bosszantson. Viszont saját tapasztalat, nem sok eredménye van annak sem, ha rászólsz, mivel szüleidet sem tiszteli.
Helyedben megpróbálnék a szüleimmel beszélni, keményítsenek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!