Miert bosszant?

Figyelt kérdés

28 eves vagyok. Elvegeztem az egyetemet, dolgozom 3eve stabilan a szakmamban, a hugom 4 evvel kisebb, egyetemje meg csak felig van meg mert megszakitotta, hogy kulfoldre menjen. Koran megcsinaltak a lakodalmat mert azt hittem, vissza akarnak menni de nem. Kaptak munkahelyet itthon. Most nemhogy megelozott a lakodalommal,de kiderult, hogy terhes!

Orulnom kellene nekik megis en hallgatom hogy megelozott a kicsi.

O azt mondja, hogy nem verseny es csalodott bennem, amiert nem orulok az ok boldogsaganak...de hogyan orulnek, o kisebbkent csaladot alapit elottem.

Ok egyutt vannak mostmar a ferjevel 5eve en es a volegenyem mar 3eve, mi elottuk leszogeztuk a lakodalmat es direkt beelozott. Varniuk kellett volna.

2017. aug. 21. 15:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Szánalmas vagy. Ilyen az, amikor az a "kisebb" sokkal érettebb.
2017. aug. 21. 15:32
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem esküdtetek meg ti 3 évvel ezelőtt? Akkor nem írígykednél a húgodra.
2017. aug. 21. 15:34
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
És indul még valaki a versenyben? Mert az ezüst érem is szépen csillog. Amúgy kamu, persze.
2017. aug. 21. 15:36
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
Miért kellet volna várniuk? Meg mire? Irtó gyerekes vagy....
2017. aug. 21. 15:37
 5/20 anonim ***** válasza:
98%

Azt írod, hogy egyetemet végeztél?

Kisiskolásnak vélnélek...

2017. aug. 21. 15:43
 6/20 anonim ***** válasza:
90%
Miért bosszant? Mert szánalmas és éretlen vagy, tök egyszerű a képlet. Ráadásul még irigy és rosszindulatú is. Igazi főnyeremény, sajnálom szerencsétlent, aki végül lesz olyan hülye, hogy összekösse veled az életét.
2017. aug. 21. 15:44
 7/20 anonim ***** válasza:
93%

Gondolom majd a hugod gyereke 2 hónaposan tanul meg járni, a tiéd 3, akkor is elkezdesz hisztizni.

Majdnem olyan, mint a húsos - csontos :D

2017. aug. 21. 16:06
 8/20 anonim ***** válasza:
97%

Te a magad életét éled vagy színházat tartasz fenn? Mert nagyon úgy néz ki, hogy az utóbbi.

A húgod éli az életét, mindentől és mindenkitől függetlenül. Mégis miért kellett volna bárkire is várniuk bármivel, amit csinálnak? Nem értem, miért csalódott benned, hiszen nem valószínű, hogy most mutattad meg, milyen irigy és korlátolt ember vagy, hanem mindig is az voltál. Te versengesz vele, ő meg nagy ívben tesz a hülyeségekre, amik csak a te fejedben léteznek.

2017. aug. 21. 16:07
 9/20 anonim ***** válasza:
91%

Hogy miért csinálod? Irigy vagy, mert valami hiányzik az életedből. Legyél őszinte magadhoz, és akkor megtudod, hogy mi zavar igazán.

Boldog vagy egyáltalán? Lagzit akarsz, de nincs rá pénzed? Gyereket akarsz, de még a lakodalom se jön össze? Mi bánt igazából? Látszik, hogy primitív közegben mozogsz, ha a fejedhez vágják, hogy "beelőzött a kicsi", kb 100 éve volt utoljára szokás sorban kiházasítani a lányokat...

2017. aug. 21. 16:10
 10/20 A kérdező kommentje:
De megvan nekunk is a lagzira a penz csak en egy szebb es dragabb helyet valasztottam, ahol csak jovore volt szabad idopont.
2017. aug. 21. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!