Miért bosszant, hogy a párom már volt házas?
Mert úgy érzed, hogy "más is megkaphatta".
Felesleges ezzel törődnöd, hiszen Veled van, legyen veled mindig ez a gondolat, hogy Téged választott.
Egyébként jó a kapcsolatotok, vagy csak a buta gondolataid miatt jutnak ilyenek az eszedbe?
Azért, amiért a többi nőt meg az bosszantja, hogy a párjának már van gyereke (nem tőle).
Mert nem te vagy az első, az "egyetlen". Sosem leszel az, mindig a 2. feleség leszel. Ha nincs gyereke az első házasságából, az a jobbik eset, mert azt sokkal nehezebb feldolgozni egy nőnek, hogy nem ő szült először gyereket a párjának, nem együtt élik át az első gyermek megszületésének időszakát.
Hát a körülményektől függ, konkrétan miért zavarhat téged, sok ok lehet rá.
Engem is zavarna, még ennél kevesebb is, szerencsére én teljesen friss pasit kaptam. :)
"Engem is zavarna, még ennél kevesebb is, szerencsére én teljesen friss pasit kaptam. :)"
Azért nem mindegy, hogy valaki elvette a második vagy harmadik barátnőjét, akivel végül mégsem tudott együtt élni és elváltak, vagy független, de körbed.gta a munkahelyén, a fősulin és a baráti körében a csajokat.
jó a kapcsolatunk nagyon és ezért nem is értem, hogy miért zavar amúgy is már rég elvált
nincs gyereke az extől, nekünk már van egy közös lányunk
Ha lett volna már gyereke akkor nem jöttem volna vele össze, mert azt nem tudnám feldolgozni.
5/5. A pasidnak te vagy az első nő az életében? Mert,ha nem,akkor ő sem teljesen friss!
A kérdezőt talán azért zavarja,mert ő csak barátnő, a másik viszont feleség volt.
Ha ezen problémázol,akkor keress olyan férfit,akinek előtted nem volt senkije.
Így, hogy már van közös gyereketek, én sem nagyon értem, miért zavar.
Téged elvett? Nem lehet, hogy nem vett el, és ez bosszant igazából? Hogy egy másik nőt elvett, téged pedig, aki a gyereke anyja vagy, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!