Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bosszant, hogy a párom...

Miért bosszant, hogy a párom már volt házas?

Figyelt kérdés
Néha mikor eszembe jut akkor mérges leszek, próbálom nem mutatni és neki nem is mondom, mert vissza már nem lehet fordítani a dolgot.
2012. febr. 17. 19:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%
Ez természetes.De hát mindenkinek van múltja,ahogy neked is!Én pont ezért szoktam azt kérni a páromtól,hogy ne tudjunk egymás múltjáról.Értem itt azt,hogy ki mennyi emberrel feküdt le,milyen körülmények között.Milyen volt,stb..stb. .Változtatni nem lehet rajta,és amit nem tudunk az nem fáj.Nincs hátra csak előre.Fogadd el a tényt mert egy idő után csak rosszabb lesz,és veszélyezteted a jó kis működő kapcsolatotokat.
2012. febr. 17. 19:43
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a felesége, de ha az lennék akkor is zavarna.
2012. febr. 17. 19:46
 13/23 anonim ***** válasza:
77%

"5/5. A pasidnak te vagy az első nő az életében? Mert,ha nem,akkor ő sem teljesen friss!

A kérdezőt talán azért zavarja,mert ő csak barátnő, a másik viszont feleség volt.

Ha ezen problémázol,akkor keress olyan férfit,akinek előtted nem volt senkije."

Igen, az én páromnak nem volt előttem nő az életében. Szóval szó szerint értettem, hogy friss.

2012. febr. 17. 19:56
 14/23 A kérdező kommentje:

5.ös

ha ő neki te voltál az első akkor előbb utóbb kell neki majd más nő is

2012. febr. 17. 20:00
 15/23 anonim ***** válasza:
67%

"ha ő neki te voltál az első akkor előbb utóbb kell neki majd más nő is"

Nem, nem kell neki. De nem tartozom senkinek magyarázattal. Viszont szomorú, hogy te ilyennel tudsz visszavágni csak... Persze a te helyzetedben megértem.

2012. febr. 17. 20:10
 16/23 anonim ***** válasza:
Féltékeny vagy. :) És ez természetes. Nekem az is zavaró, ha a férfinak volt már egyáltalán bármiféle kapcsolata valami nővel. :D Pedig ugye nem lehet elvárni, hogy 30 éves koráig szűziesen várjon rám, a hős amazonra...
2012. febr. 17. 20:14
 17/23 anonim ***** válasza:

Az én Párom is volt már nős. Mi 14 hónapja vagyunk együtt. 2-3 éven belül tervezzük az esküvőt. Eleinte zavart nagyon, de még ma is sokszor elmélázom rajta. Már több, mint 5 éve elváltak, és nekem is eszembe jutott, hogy nem lehetek már első neki a házasság terén, sőt, ha egyházi esküvőt szeretnénk bonyolult procedúrán kell átmennünk.

DE: Inkább leszek utolsó, mint első! Gondolj erre Te is! :)

23N

2012. febr. 17. 20:39
 18/23 anonim ***** válasza:

Mikor megismertem a férjem akkor nekem még abba is rossz volt belegondolni, hogy mással is volt együtt.

De elmúlik, az emberek felnőnek.

2012. febr. 17. 20:52
 19/23 anonim ***** válasza:
91%

"ha ő neki te voltál az első akkor előbb utóbb kell neki majd más nő is"

Na ezzel viszont én sem értek egyet. Ezt miből gondolod? Esetleg tapasztalat? Mert azt még nem lehet a világ több milliárd férfiára ráhúzni.

2012. febr. 17. 21:04
 20/23 anonim ***** válasza:
Miért nem házasodtok óssze? Nem vágysz esküvőre?
2012. febr. 17. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!