Miért bosszant, hogy a párom már volt házas?
"5/5. A pasidnak te vagy az első nő az életében? Mert,ha nem,akkor ő sem teljesen friss!
A kérdezőt talán azért zavarja,mert ő csak barátnő, a másik viszont feleség volt.
Ha ezen problémázol,akkor keress olyan férfit,akinek előtted nem volt senkije."
Igen, az én páromnak nem volt előttem nő az életében. Szóval szó szerint értettem, hogy friss.
5.ös
ha ő neki te voltál az első akkor előbb utóbb kell neki majd más nő is
"ha ő neki te voltál az első akkor előbb utóbb kell neki majd más nő is"
Nem, nem kell neki. De nem tartozom senkinek magyarázattal. Viszont szomorú, hogy te ilyennel tudsz visszavágni csak... Persze a te helyzetedben megértem.
Az én Párom is volt már nős. Mi 14 hónapja vagyunk együtt. 2-3 éven belül tervezzük az esküvőt. Eleinte zavart nagyon, de még ma is sokszor elmélázom rajta. Már több, mint 5 éve elváltak, és nekem is eszembe jutott, hogy nem lehetek már első neki a házasság terén, sőt, ha egyházi esküvőt szeretnénk bonyolult procedúrán kell átmennünk.
DE: Inkább leszek utolsó, mint első! Gondolj erre Te is! :)
23N
Mikor megismertem a férjem akkor nekem még abba is rossz volt belegondolni, hogy mással is volt együtt.
De elmúlik, az emberek felnőnek.
"ha ő neki te voltál az első akkor előbb utóbb kell neki majd más nő is"
Na ezzel viszont én sem értek egyet. Ezt miből gondolod? Esetleg tapasztalat? Mert azt még nem lehet a világ több milliárd férfiára ráhúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!