Miert bosszant?
28 eves vagyok. Elvegeztem az egyetemet, dolgozom 3eve stabilan a szakmamban, a hugom 4 evvel kisebb, egyetemje meg csak felig van meg mert megszakitotta, hogy kulfoldre menjen. Koran megcsinaltak a lakodalmat mert azt hittem, vissza akarnak menni de nem. Kaptak munkahelyet itthon. Most nemhogy megelozott a lakodalommal,de kiderult, hogy terhes!
Orulnom kellene nekik megis en hallgatom hogy megelozott a kicsi.
O azt mondja, hogy nem verseny es csalodott bennem, amiert nem orulok az ok boldogsaganak...de hogyan orulnek, o kisebbkent csaladot alapit elottem.
Ok egyutt vannak mostmar a ferjevel 5eve en es a volegenyem mar 3eve, mi elottuk leszogeztuk a lakodalmat es direkt beelozott. Varniuk kellett volna.
Mert irigy vagy.
Én is csalódnék, ha a nővérem hülyeségeken hisztizne, ahelyett, hogy örülne a boldogságomnak.
Várniuk kellett volna? Minek? 5 éve együtt vannak, ti meg csak 3.
Szánalmas vagy, én a húgod helyében meg is szakítanám veled a kapcsolatot, ilyen mérgező ember kéne a francnak.
:) jezusom.. Mintha ez vmi verseny lenne. Nekem van. Egy nagyobb fiú tesóm. Sokat dolgozik, a csaja maganpraxist épít ki eppen. Nemreg vettek hazat. 33evesek. Gyerek nincs, de par ev mulva szetetnenek.
A párom tesója (nővére) kolfoldon el es dolgozik. 34 eves es egyedülálló. Nem akar családot, gyereket. Ot a világ érdekli, mi meg elfogadjuk, hogy dolgozik es utazgat.
Mi nem akartunk se utazgatni es nem vagyunk orvosok sem, igy 24 evesen diploma utan elkezdtunk dolgozni. Van lakasunk, kocsink, egzisztenciank... 29 es 30 evesek vagyunk, hazasok es most varom az elso kisbabankat. Nálunk senki nem alaz meg minket vagy nem veti a szememre, hogy merek elobb szulni mint a sogornoim... De nem is bántja a tesómat vagy sogornomet, se senki mert mi ezt, ők meg azt valasztottak.
Szerintem nem minden a szep esküvő ha téged zavar az, hogy neked kesobb lesz es a "tesod megelozott", akkor mas utat kellett volna választanod. Vagy ha mar ezt választottad akkor fogadd el, hogy igy jártál.
Ismerek olyat akinek a húga 3 gyermeket szült mar, nekik meg egy se jon ossze... Azért az legrosszabb lenne nem...?
Ha ilyen gyűlölködő vagy, akkor a temetéssel még beelőzheted és mindenki el fog ismerni könnyes szemmel;)
Nőjj már fel batteg, ez szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!