Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogosan vagyok kiakadva húgomra?

Jogosan vagyok kiakadva húgomra?

Figyelt kérdés

Ma a húgom (25 eves)azt hittem letépi a fejemet mikor közöltem vele ,hogy az egy dolog hogy néha eljárok hozzá segíteni kertet rendbe rakni. De ha van párja akkor ő is segíthetne neki , ne csak arra hasznàlja , hogy elmegy jol megrakja aztàn megy is haza a srácc.

Amióta ezt mondtam a szemébe , még a hàzàba se enged be , néven , hogy én nem tudom mi az igaz szerelem... Megjegyzem 8 éve vagyok hàzas ember.

2017. szept. 2. 22:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
A stílus kicsit tirpák volt, de amúgy igazad volt. :D Nem értem ezen mit kell besértődni. :D
2017. szept. 3. 08:40
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Igazad van. Te is előállnál kívánságműsorral, hogy a te házadban ezt kéne meg azt kéne segíteni, na akkor, hogy állna a húgod pasijának a szája vajon ?! Oda citálnád minden hétvégén fát vágni, kerítést építeni, szobát, házat felújítani, meg a tököm ...
2017. szept. 3. 08:48
 13/17 anonim ***** válasza:
20%
Amúgy mi köze a házasságnak a szerelemhez?
2017. szept. 3. 09:31
 14/17 anonim ***** válasza:
23%

A stílusod alapján egy szemellenzős tapló vagy.

Semmi közöd hozzá, hogy mit csinál a húgod meg a barátja. Nincs okod és jogod lenézni őket. Egy párkapcsolatnak nem kötelező eleme a másik kertjének gondozása, ha nálad igen, az a te dolgod, de ez alapjan megítélni másokat elég ocsmány dolog. Ezen kívül az egyenesség sem jellemző rád, mert ha nem akarsz szívességet tenni, akkor azt mondod, nem pedig támadsz és indokolatlanul személyeskedsz.

2017. szept. 3. 10:03
 15/17 anonim ***** válasza:
43%

Még te vagy ki akadva? Utolsó, büdös, suttyó paraszt módjára beszéltél a húgoddal és még te vagy kiakadva!?

Ha nem akarsz menni segíteni, akkor egyszerűen azt is mondhattad volna, hogy "bocsi hugi, nincs már annyi időm, hogy tudjak jönni a kertbe". Nem értem mi szükség volt a személyeskedésre. Teljesen felesleges volt, csak egyszerűen valami miatt amit nem tettél hozzá a sztorihoz bele akartál rúgni egy jó nagyot.

2017. szept. 3. 13:17
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

Igazad volt, és nem voltál bunkó. Melyik testvérnek tetszik, ha a húgából csak a punci kell egy pasinak?

Talán épp azért sértődött be így, mert tudja ő is, hogy igazad van.

2017. szept. 3. 16:57
 17/17 anonim ***** válasza:
63%

Hát...fogalmazhattál volna egy kicsit burkoltabban, de megértelek. Ha nem bírja egyedül a kertet gondozni, akkor vagy költözzön olyan lakásba, ahol nincs kert, vagy ha mindenképpen ragaszkodik hozzá, akkor gondozza maga, vagy fogadjon fel kertészt. A pasijának ehhez semmi köze, nem lakik vele, meg gondolom nem is szándékozik vele hosszabb távra tervezni.

Én a helyedben inkább azt mondtam volna, hogy nem érek rá, más dolgom is van, és nem szeretek kertészkedni. Pont. Ha nem érti meg, így járt.

Diplomatikusabb lett volna. De nézd a jó oldalát, most nem kell már menned kertészkedni.

2017. szept. 4. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!