Kikezdett velem a szent és sérthetetlen sógrom! míndent tagad nem ismeri be nővérem előtt . Nővérem neki hísz! mit tegyek? Hogyan lehetne csőbe húzni?
mindent töröltem hogy véletlenül se legyen balhé belőle de számítottam rá hogy előbb utóbb kiderül..minden áron azon vagyok hogy a törölt üziket visszanézessem ugyanis vissza lehet..
nem viselkedtem félre érthetően barátom van több ideje..
egyszerüen annyi a dolog itt hogy őt nem lehet meg bántani mármint a sógort meg a családját sem!!! de ha engem vagy az én szüleimet köpködik az ő hülyesége és elmocskolása után az nem baj! :)csak azért hogy magát védje és nővérem ne zavarja el a háztól és ne verje agyon! de a hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát! nagyon remélem ha máslehetőség nem marad az idő helyre hoz mindent!
Kicsit zavaros,de érthető (végre viszonylag jól írtál és kivehető a jelenlegi problémád :D)
Szakítsatok meg velük minden kapcsolatot.Hagyjátok őket a francba,ha ennyire agresszívak és idióták!
Remélem nem veszed sértésnek a kérdésem,de :Véletlenül nem romák a sógorodék ? Vagyis az egész család...
#12: nem nem azok egyszerű falusi parasztok:DDD akiket
mint ahogy leírtam nem lehet megsérteni:D
fgyelj nemis foglalkoznék velük nővérem se érdekel ha így eldobta a családját..és a rossz kell neki..csak ott a keresztfiam aki mindennél többet ér nekem..meg a kicsi akit nem láttam még ugyhogy a szomszéd faluba vannak...és ez hogy nem láthatjuk őket..nem tudom elmondani mennyire rossz érzés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!