Ebből miért kell ekkora problémát csinálni?
Tekintetve, hogy kint majdnem 40° van, és nálunk semmi klíma, de még csak ventilátor sincs, fogtam magam, és rendeltem egyet a nyári munkás pénzemből. Ma érkezett meg. Anya persze elkezdett veszekedni, hogy minek az, meg ő is kibírja a munkahelyén 35 fokban stb...
Tegnap dél körül és délután 33° volt.
Most mondhatnátok, hogy biztos rosszul élünk. 2 tesóm van, de Anyáék összesen ha levonjuk a rezsit, a lakásra a hitelt akkor kb. 400 ezret keresnek, de egyszerűen mindenen spórolni akarnak, ezért pl.nincs a nappaliban egy tévéállvány, a kanapék elnyűttek, és rossz minőségűek, az ablakok rosszul zárnak. De emellett minden évben megyünk min.2-szer 4 csillagos szállodába nyaralni, és egy hétre síelni.
A venti mit sem ér nagy melegben, a klíma jobb, azt kéne venni. Többet fogyaszt, de sokkal többet is ér.
Részvétem, kérdező, a leírás alapján nagyon nem költ a család a szükséges dolgokra, pedig telne rá. Te látod jól a helyzetet.
Rosszul záró ablak, az rengeteg pénzt visz el fűtéskor, hacsak nem fix mennyiségű a fűtés s így is elég, az sima pazarlás a fűtésszolgáltató részéről...
"minek az, meg ő is kibírja a munkahelyén 35 fokban"
Nem is neki vetted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!