Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ebből miért kell ekkora...

Ebből miért kell ekkora problémát csinálni?

Figyelt kérdés

Tekintetve, hogy kint majdnem 40° van, és nálunk semmi klíma, de még csak ventilátor sincs, fogtam magam, és rendeltem egyet a nyári munkás pénzemből. Ma érkezett meg. Anya persze elkezdett veszekedni, hogy minek az, meg ő is kibírja a munkahelyén 35 fokban stb...

Tegnap dél körül és délután 33° volt.

Most mondhatnátok, hogy biztos rosszul élünk. 2 tesóm van, de Anyáék összesen ha levonjuk a rezsit, a lakásra a hitelt akkor kb. 400 ezret keresnek, de egyszerűen mindenen spórolni akarnak, ezért pl.nincs a nappaliban egy tévéállvány, a kanapék elnyűttek, és rossz minőségűek, az ablakok rosszul zárnak. De emellett minden évben megyünk min.2-szer 4 csillagos szállodába nyaralni, és egy hétre síelni.

2017. aug. 4. 13:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked van igazad. Meg egyébként is a.te pénzed, azt veszel belő, amit akarsz.
2017. aug. 4. 13:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Igazad volt

te pénzed, nyugodtan

2017. aug. 4. 13:31
 3/12 anonim ***** válasza:
5%
Azért nem mindegy, mennyi áramot fogyasztasz ezzel pluszban!
2017. aug. 4. 13:35
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Betegesen smuzigok a szüleid. Költözz el minél előbb
2017. aug. 4. 13:48
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Húha, mert egy ventillátor aztán nagyon sokat dob a villanyszámlán...

Sokkal több ráfizetésük van a rosszul záródó ablakok miatt.

2017. aug. 4. 13:55
 6/12 anonim ***** válasza:
10%
Végülis a te pénzed, szóval azt veszel rajta amit akarsz. De egy ventillátort évente összesen max. 1 hónapot használ az ember, tehát szinte semmit, mert azért szakasosan kb. ennyi ideig van elviselhetelen hőség, a többit ki lehet bírni. Így is megérte?
2017. aug. 4. 13:58
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
49 volt a hőmérséklet a medence mellett. Ha anyu kibírja , az ő döntése. Biztos nem csinálnám a kabarét ha a gyerekem vesz egy ventilátort.De ahogy írod a rongyot tudják rázni. Oda se figyelj.
2017. aug. 4. 14:02
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

#6 Most,hogy így mondod,akkor télen sem kapcsolom be a fűtést,hiszen csak pár hónapig van hideg (jobb esetben). Majd feljebb öltözök. Köszi az ötletet!

Amúgy nem,butaságot beszélsz.

2017. aug. 4. 14:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyem betegesen spórolósok nem mennék velük se síelni se nyaralni.

Közölném velük az én részemből vegyenek légkondit, új kanapét, tv állványt. Kíváncsi lennék erre mit reagálnának.

2017. aug. 4. 14:19
 10/12 anonim ***** válasza:
90%

Szüleid azok az emberek lehetnek, akik életükben nyomorognak, minthogy 1 forintot is költsenek arra, hogy normális életet éljenek. Szokásos zsugori alakok.

Én inkább sajnállak téged, mert nem kell palotában lakni, de attól normális otthon lehetne teremteni. A nyaralás meg síelés oké, de az, hogy elhanyagolt otthonotok van, nem értem mire jó ez.

Gondolom másoknak sírnak, hogy jajj milyen rosszak az ablakok meg milyen rossz körülmények között élnek, közben meg kis híján milliomosok.

2017. aug. 4. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!