Mit tegyek ha ver a bátyám?
Figyelt kérdés
Régen is ütögetett már de akkor úgy tűnt kinőtte. De pár napja megint csinàlja és már 19 éves és erősebben üt. Ma nekirúgott az ajtóhoz és àllba vágott már nem birom ezt elviselni.:(
16/L
2017. júl. 31. 17:16
11/14 anonim válasza:
Rúgj bele, tökön, lábon ahol éred és fáj. És karmold ki. Az a legjobb. Növesztheted a körmödet ha most nincs én mindig megvédem magam vele :D Ja és szüleidnek meg veszekedj ha nem fogják fel. Fakadj ki, kiabáld el ha nem fogja fel az agyuk. Hagyják hogy ezt csinálja az a barom veled..Amúgy meg ha tényleg nyomot hagy amit csinál elmehetsz a kórházba, aztán feljelented.
12/14 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy elpanaszoltad barátaidnak, és hogy egyik haverod/barátnőd barátja megígérte neked, hogy megveri, ha mégegyszer kezet emel rád. Nálunk pl. jó csajokkal hülyegyerekek azért nem mertek szórakozni, mert nagy ruházást kaptak volna.
13/14 anonim válasza:
A paprika/gáz sprayhoz annyit tennék hozzá,hogy figyelmeztetes nélkül fujdle,mert ha csak előveszed és lobálod előtte,hogy "majd lefujlak" annak könnyen az lehet a vége,hogy te leszel lefujva.
14/14 anonim válasza:
Én ugyan ezt érzem, és amikor szóvà teszem a szüleimnél akkor azt mondják, jó, majd lerendezzük, de nem történik semmi. Én 14 éves vagyok, de még feljelentést sem tehetek, engem állandóan lökdös, meg üt. Néha megpróbálok neki visszaütni, de attól csak minden rosszabb lesz, mert el kezdi szorongatni meg szurkálni a nyakam. Egyszer három hétig fájt a nyakam miatta, de a szüleim letudták annak, h meghúztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!