Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám mellett nem tudok...

A bátyám mellett nem tudok élni van valami ötletetek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Ahogy hazaérek minden rendben de ha ő megérkezik akkor tönkremegy minden. Ha a szüleim megkérdezik hogy ki tette az xx dolgot akkor gondolkodás nélkül rámondja a nevem. Akkor is ez van ha azt kérdezik hogy ki akar segíteni a ház körül annyira dühítő hogy az én nevemet mondja mégis mi a fenének kell ezt csinálnia?mostmár mindenért beszól kioktat különösen gyökér minden filmben az van hogy mennyire jók a testvérek egymással. Nekem miért nincs ilyen életem a szüleim azt mondják ne figyeljek rá de engem csak az zavar hogy miért jó ez neki baba korom óta ezt csinálja az első babás képem az volt hogy ő dobálja a fejem teniszlabdával és én sírok. Mostanára teljesen lobbanékony vagyok a szüleim azt mondják hogy idegbeteg vagyok de csak miatta es vagy nem veszik észre vagy leszarják de annyira dühít hogy folyton sírok és magamat karmolászom teljes erőmből miért engem akarnak megváltoztatni a bátyám bánt folyton😢😢😢
2017. máj. 4. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok?

Próbáld vele megbeszelni, hogy mi a baja veled, mondd meg neki h nagyon rossz erzes neked, hogy mindig teged hibaztat.

2017. máj. 4. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem zavarja, hogy Tankcsapdát hallgatsz.
2017. máj. 4. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
hány évesek vagytok? valamelyik őtök költözzön el és szakítsátok meg egymással a kapcsolatot
2017. máj. 4. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
No probléma... majd ha felnöttök es külön megy az utatok akkor hiányozni fog....
2017. máj. 4. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
96%
Aligha. Az én bátyám is ilyen volt, és egy kicsit sem változott. Nem is tartjuk a kapcsolatot, egyáltalán nem hiányzik.
2017. máj. 4. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:
95%

keress magadnak programot, hogy ne légy vele kettesben. Írd a leckét a suli könyvtárában, amíg nyitva van, látogass el a nagyiékhoz, barátnőzz, sportolj, bármi és ha haza mentél csak a szüleiddel tárgyalj.

Ne lássa rajtad, hogy izgat a hülyesége, és vágj vissza azonnal: nem, nem én, hanem a Peti csak már megint trollkodik.

2017. máj. 4. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Anyudék egyértelműen jobban szeretik a Tesódat, mint Téged. Ha felnősz se lesz más, úgyhogy legjobb, ha tényleg külön utat választotok.
2017. máj. 5. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!