Matiz vagy Seicento? Ti melyik mellett döntenétek?
Anyunak kéne boltbajárós autó, melyiket választanátok a kettő közül? A Matizt sokat dicsérte nekem egy öreg bácsi, Seicentója egyik tanárnőmnek volt, de nem sokat tudok róla. Egyikben sem ültem még, soha nem is vezettem hasonlót, melyik az ami jobb választás lenne?
Melyik a megbízhatóbb és olcsóbban fenntartható?
Én a Matiz fele hajlanék, de mivel a Fiatot nem ismerem, nem vagyok ellene annak sem. Cinquecentoban utaztam még gyerekként többször, méretéhez képes belül tök nagynak tűnt, hátul hárman is elfértünk, nem éreztem hogy nagyon rázott volna, jó kis kocsi volt szerintem. Gondolom a Seicento is ilyen csak még jobb.
Nekem egyszer volt Matizom.
Fujjjjjjj de gyűlöltem azt az "autót"!!!!
6 évesen rohadtak a sárvédő ívek!
5 évesen történt hogy "elfelejtett" olajat szivattyúzni a vezérléshez (persze az olajnyomás visszajelző nem jelzett), be is állt a motor, 250ezres tréfa volt.
Gyorsan be is cseréltem egy akkor 11 éves Swiftre.
Az a mai napig megvan. Most 21 éves és jobb, megbízhatóbb, kevésbé rohad mint a 6 éves déjvó.
Szóval, én egyikben sem gondolkodnék!
Akkor már inkább egy idősebb kis Japán kocsi. De még pl. a vw polo is jobb.
Matiz vagy seichento?
Koreai rothadó megbízhatatlan, vagy olasz megbízhatatlan?
Wagon R+
Bevált, jó motor, viszonylag jó kaszni, nem túl alacsony üléspozíció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!