Segitseg! Miert bant a batyam?
Az utobbi ket evben rohamosan megvaltozott a kapcsolatom a batyammal. Nagyon sokat veszekedunk es piszkal, szurkalodik. Ő majdnem 6 evvel idosebb nalam, de kiskorunk ota szinte egymasra vagyunk utalva, mert a szuleink keveset foglalkoztak velunk. Amikor kozepsuliba jelentkeztem kabe azota van mellettem a tesom es mindenben tamogat, segit nekem, egymassal szoktuk megbeszelni a gondokat, barmit megoszthatok vele tudom,hogy a bratyom nem fogja tovabb adni senkinek. Mivel szinte olyan inkabb mintha az apam lenne, mashogy kezdett el kezelni, mar beleszol az eletembe, iranyitani akar es beleszol a dolgaimba.
Meg a szuleinknel elunk mindketten, a tesom csak atmenetileg amig nem talal maganak alberletet megint. Amiota otthon van velunk, mindig cseszeget. Felhoztam a "csajomat" a szobamba, es kicsit hangosak voltunk, a tesom volt csak otthon aki a mellettem levo szobaban akart aludni. Amikor elment a dugopajtim, a batyam ram ripakodott, mert bunko voltam es nem akarta hallani ahogy massal ke**lek a hazban. Egyiknap kolcson vettem a ruhajat, mert randim volt egy csajjal es a batyamnak csomo elegans ruhaja van, ezert gondoltam tole csorok egyet. Igen am, de a tesom ezert is beragott ram, mert engedely nelkul vettem el az ingjet. Tegnap este a szuleim mar otthon voltak, ezert inkabb a varosban taliztam a spanokkal, de a batyamnak is dolga volt ezert egyutt mentunk be a varosba a kocsival. Utkozben letekertem az ablakot es kiraktam a kezemet, a tesom rogton gyomron vagott es visszahuztam a karomat. Visszafele o hozott haza, reszeg voltam poppet es vizelnem kellett, mondtam neki,hogy alljunk meg valahol, mert nem birom tovabb. A batyam direkt nem allt meg es ment tovabb, meg rohogott is rajtam. En meg ugy dontottem ok! Akkor majd elintezem az ice teas uvegben a dolgomat. Amikor elokaptam, lefekezett es kirangatott a kapucnimnal fogva az ut szelere, belerugott a fenekembe es ram kiabalt, hogy pisiljak. Tisztara megkergult es uvoltozni kezdett velem. Lenduletbol neki rohantam amikor mar szoszerint provokalt es megakartam utni, de nem sikerult. Kigancsolt aztan beszalt a kocsiba es otthagyott. Egymillioszor hivtam,hogy jojjon vissza ertem, a semmi kozepen voltam. 3 orat biztos vartam ra, vegul haza fuvarozott, de vegig piszkalt engem. Reggel bejott a szobamba es nekem vagta a budos alsomat amit gondolom a furdoben talalt eldobva csak a foldon. Szoltam neki,hogy alljon mar le, ne csesztessen, de nem tudtam higgadt maradni, mert kis k***nek b**nak tak**nak nevezett igy neki mentem es teljes erobol utlegelni keztduk egymast. Nagy ero van bennem, de benne meg nagyobb volt igy siman leteritett a foldre, amikor kertem,hogy hagyjon mar akkor rault a hatamra es a hajamat szorongatta aztan kiabalt velem,hogy en egy kis semmirekelo utolso roha***dek vagyok, elviselhetetlen, satobbi. Elsirtam magam, szoltam neki,hogy eresszen mar el, amikor befejezte a mondandojat kiment a szobambol. Anyam jott fel a szintre es kerdezte,hogy mi a fene utott belenk? A batyam azt mondta mar megint nem birok magammal, ennyivel el lett intezve minden. A tesom minden kozos csaladi vacsoranal beszol ha en meselek a haverjaimrol, apa vegig hallgat mosolyog, anya is, a batyam pedig volt amikor az asztalra csapott es ram szolt,hogy ne beszeljek csunyan, mert kihajit. Forgatja a szemet,ha nevetek valamin, ha gepezek a szobaban es bejon este hozzam akkor ram ripakodik,hogy tanuljak inkabb, miert csak a haverok es a net letezik szamomra, le se tojom a szuleinket, magammal vagyok elfoglalva satobbi. Amikor kertem tole kolcson penzt akkor kifaggatott,hogy mire kell,aztan oda adta a kp-t fogta a fejemet a honalja ala huzott kaptam egy eros barackot es azt mondta ha kiderul,hogy dohanyra koltottem akkor seggbe leszek rugva.
Mivan vele, valaki megmondana nekem kiben van a hiba? Bennem vagy benne?
F
Benned. Ki másban? Meg is érdemled ha elver.
Még le is írod hogy mennyire hülye gyerek vagy (amiket csinálsz).
Hát ne csodálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!