Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Segitseg! Miert bant a batyam?

Segitseg! Miert bant a batyam?

Figyelt kérdés

Az utobbi ket evben rohamosan megvaltozott a kapcsolatom a batyammal. Nagyon sokat veszekedunk es piszkal, szurkalodik. Ő majdnem 6 evvel idosebb nalam, de kiskorunk ota szinte egymasra vagyunk utalva, mert a szuleink keveset foglalkoztak velunk. Amikor kozepsuliba jelentkeztem kabe azota van mellettem a tesom es mindenben tamogat, segit nekem, egymassal szoktuk megbeszelni a gondokat, barmit megoszthatok vele tudom,hogy a bratyom nem fogja tovabb adni senkinek. Mivel szinte olyan inkabb mintha az apam lenne, mashogy kezdett el kezelni, mar beleszol az eletembe, iranyitani akar es beleszol a dolgaimba.

Meg a szuleinknel elunk mindketten, a tesom csak atmenetileg amig nem talal maganak alberletet megint. Amiota otthon van velunk, mindig cseszeget. Felhoztam a "csajomat" a szobamba, es kicsit hangosak voltunk, a tesom volt csak otthon aki a mellettem levo szobaban akart aludni. Amikor elment a dugopajtim, a batyam ram ripakodott, mert bunko voltam es nem akarta hallani ahogy massal ke**lek a hazban. Egyiknap kolcson vettem a ruhajat, mert randim volt egy csajjal es a batyamnak csomo elegans ruhaja van, ezert gondoltam tole csorok egyet. Igen am, de a tesom ezert is beragott ram, mert engedely nelkul vettem el az ingjet. Tegnap este a szuleim mar otthon voltak, ezert inkabb a varosban taliztam a spanokkal, de a batyamnak is dolga volt ezert egyutt mentunk be a varosba a kocsival. Utkozben letekertem az ablakot es kiraktam a kezemet, a tesom rogton gyomron vagott es visszahuztam a karomat. Visszafele o hozott haza, reszeg voltam poppet es vizelnem kellett, mondtam neki,hogy alljunk meg valahol, mert nem birom tovabb. A batyam direkt nem allt meg es ment tovabb, meg rohogott is rajtam. En meg ugy dontottem ok! Akkor majd elintezem az ice teas uvegben a dolgomat. Amikor elokaptam, lefekezett es kirangatott a kapucnimnal fogva az ut szelere, belerugott a fenekembe es ram kiabalt, hogy pisiljak. Tisztara megkergult es uvoltozni kezdett velem. Lenduletbol neki rohantam amikor mar szoszerint provokalt es megakartam utni, de nem sikerult. Kigancsolt aztan beszalt a kocsiba es otthagyott. Egymillioszor hivtam,hogy jojjon vissza ertem, a semmi kozepen voltam. 3 orat biztos vartam ra, vegul haza fuvarozott, de vegig piszkalt engem. Reggel bejott a szobamba es nekem vagta a budos alsomat amit gondolom a furdoben talalt eldobva csak a foldon. Szoltam neki,hogy alljon mar le, ne csesztessen, de nem tudtam higgadt maradni, mert kis k***nek b**nak tak**nak nevezett igy neki mentem es teljes erobol utlegelni keztduk egymast. Nagy ero van bennem, de benne meg nagyobb volt igy siman leteritett a foldre, amikor kertem,hogy hagyjon mar akkor rault a hatamra es a hajamat szorongatta aztan kiabalt velem,hogy en egy kis semmirekelo utolso roha***dek vagyok, elviselhetetlen, satobbi. Elsirtam magam, szoltam neki,hogy eresszen mar el, amikor befejezte a mondandojat kiment a szobambol. Anyam jott fel a szintre es kerdezte,hogy mi a fene utott belenk? A batyam azt mondta mar megint nem birok magammal, ennyivel el lett intezve minden. A tesom minden kozos csaladi vacsoranal beszol ha en meselek a haverjaimrol, apa vegig hallgat mosolyog, anya is, a batyam pedig volt amikor az asztalra csapott es ram szolt,hogy ne beszeljek csunyan, mert kihajit. Forgatja a szemet,ha nevetek valamin, ha gepezek a szobaban es bejon este hozzam akkor ram ripakodik,hogy tanuljak inkabb, miert csak a haverok es a net letezik szamomra, le se tojom a szuleinket, magammal vagyok elfoglalva satobbi. Amikor kertem tole kolcson penzt akkor kifaggatott,hogy mire kell,aztan oda adta a kp-t fogta a fejemet a honalja ala huzott kaptam egy eros barackot es azt mondta ha kiderul,hogy dohanyra koltottem akkor seggbe leszek rugva.

Mivan vele, valaki megmondana nekem kiben van a hiba? Bennem vagy benne?

F

2017. ápr. 6. 14:47
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
88%
Ha én a bátyád lennék, talán már régen kórházban kerüdnél két bordatöréssel...
2017. ápr. 6. 14:56
 2/36 A kérdező kommentje:
1# miert mi olyat tettem amiert azt erdemlem,hogy ket bordatoressel korhazba keruljek?
2017. ápr. 6. 15:03
 3/36 anonim ***** válasza:
87%

Benned. Ki másban? Meg is érdemled ha elver.

Még le is írod hogy mennyire hülye gyerek vagy (amiket csinálsz).

Hát ne csodálkozz.

2017. ápr. 6. 15:04
 4/36 anonim ***** válasza:
87%
Nőként egyetértek a testvéreddel. Valakinek sürgősen meg kellene téged nevelnie, mert rettentően beképzelt és semmirekellő vagy. A leírás alapján a testvérednek van mindenben igaza. A hiba CSAK benned van.
2017. ápr. 6. 15:06
 5/36 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bekepzelt, kicsit meg introvertalt tipusu is vagyok. Azert mert van par spanom meg nem leszek nem tudom kicsoda. Leirtam azokat a hulyesegeket amiket elkovettem es amikre ugy reagalt a batyam ahogy nem kellett volna, mert szerintem nem erdemeltem meg. Tudom,hogy nem vagyok tokeletes es lehet az jon le sokatoknak,hogy bekepzelt vagyok, de ez nem igaz, a tesom eddig nem ilyen volt velem, mindig joban voltunk es tenyleg szerettuk egymast, most meg elver es piszkal mindig.
2017. ápr. 6. 15:17
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2017. ápr. 6. 15:33
 7/36 anonim ***** válasza:
0%
Ne törődj a bátyáddal.Maximum,ha piszkál,mondj neki valamit( pl.:amikor mondja neked ,hogy kihajít ha csúnyán beszélsz,jelentsd ki,hogy ha komolyan képes arra,hogy kihajítson,most tegye mag).
2017. ápr. 6. 15:35
 8/36 A kérdező kommentje:
20vagyok miert kerded?
2017. ápr. 6. 15:36
 9/36 anonim válasza:
31%
Bátyádnak is van valami lelki problémája és rajtad vezeti le a feszkót a "neveléseddel" .De szerintem szeret nyugi.
2017. ápr. 6. 15:37
 10/36 A kérdező kommentje:
En probaltam a batyamnam visszavagni, de azzal csak rontok a sajat helyzetemen. A csaladban lassan mar o a fonok, apa meg anya nem foglalkoznak velunk, sose tettek. No problem! Csak igy a tesom vette at az iranyitast o a haz ura. Nem kovettem el akkora egbe kialto bunoket, hogy megkellett volna verni, megis megtette es most mar a legkisebb dologert is piszkalodik.
2017. ápr. 6. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!