Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Segitseg! Miert bant a batyam?

Segitseg! Miert bant a batyam?

Figyelt kérdés

Az utobbi ket evben rohamosan megvaltozott a kapcsolatom a batyammal. Nagyon sokat veszekedunk es piszkal, szurkalodik. Ő majdnem 6 evvel idosebb nalam, de kiskorunk ota szinte egymasra vagyunk utalva, mert a szuleink keveset foglalkoztak velunk. Amikor kozepsuliba jelentkeztem kabe azota van mellettem a tesom es mindenben tamogat, segit nekem, egymassal szoktuk megbeszelni a gondokat, barmit megoszthatok vele tudom,hogy a bratyom nem fogja tovabb adni senkinek. Mivel szinte olyan inkabb mintha az apam lenne, mashogy kezdett el kezelni, mar beleszol az eletembe, iranyitani akar es beleszol a dolgaimba.

Meg a szuleinknel elunk mindketten, a tesom csak atmenetileg amig nem talal maganak alberletet megint. Amiota otthon van velunk, mindig cseszeget. Felhoztam a "csajomat" a szobamba, es kicsit hangosak voltunk, a tesom volt csak otthon aki a mellettem levo szobaban akart aludni. Amikor elment a dugopajtim, a batyam ram ripakodott, mert bunko voltam es nem akarta hallani ahogy massal ke**lek a hazban. Egyiknap kolcson vettem a ruhajat, mert randim volt egy csajjal es a batyamnak csomo elegans ruhaja van, ezert gondoltam tole csorok egyet. Igen am, de a tesom ezert is beragott ram, mert engedely nelkul vettem el az ingjet. Tegnap este a szuleim mar otthon voltak, ezert inkabb a varosban taliztam a spanokkal, de a batyamnak is dolga volt ezert egyutt mentunk be a varosba a kocsival. Utkozben letekertem az ablakot es kiraktam a kezemet, a tesom rogton gyomron vagott es visszahuztam a karomat. Visszafele o hozott haza, reszeg voltam poppet es vizelnem kellett, mondtam neki,hogy alljunk meg valahol, mert nem birom tovabb. A batyam direkt nem allt meg es ment tovabb, meg rohogott is rajtam. En meg ugy dontottem ok! Akkor majd elintezem az ice teas uvegben a dolgomat. Amikor elokaptam, lefekezett es kirangatott a kapucnimnal fogva az ut szelere, belerugott a fenekembe es ram kiabalt, hogy pisiljak. Tisztara megkergult es uvoltozni kezdett velem. Lenduletbol neki rohantam amikor mar szoszerint provokalt es megakartam utni, de nem sikerult. Kigancsolt aztan beszalt a kocsiba es otthagyott. Egymillioszor hivtam,hogy jojjon vissza ertem, a semmi kozepen voltam. 3 orat biztos vartam ra, vegul haza fuvarozott, de vegig piszkalt engem. Reggel bejott a szobamba es nekem vagta a budos alsomat amit gondolom a furdoben talalt eldobva csak a foldon. Szoltam neki,hogy alljon mar le, ne csesztessen, de nem tudtam higgadt maradni, mert kis k***nek b**nak tak**nak nevezett igy neki mentem es teljes erobol utlegelni keztduk egymast. Nagy ero van bennem, de benne meg nagyobb volt igy siman leteritett a foldre, amikor kertem,hogy hagyjon mar akkor rault a hatamra es a hajamat szorongatta aztan kiabalt velem,hogy en egy kis semmirekelo utolso roha***dek vagyok, elviselhetetlen, satobbi. Elsirtam magam, szoltam neki,hogy eresszen mar el, amikor befejezte a mondandojat kiment a szobambol. Anyam jott fel a szintre es kerdezte,hogy mi a fene utott belenk? A batyam azt mondta mar megint nem birok magammal, ennyivel el lett intezve minden. A tesom minden kozos csaladi vacsoranal beszol ha en meselek a haverjaimrol, apa vegig hallgat mosolyog, anya is, a batyam pedig volt amikor az asztalra csapott es ram szolt,hogy ne beszeljek csunyan, mert kihajit. Forgatja a szemet,ha nevetek valamin, ha gepezek a szobaban es bejon este hozzam akkor ram ripakodik,hogy tanuljak inkabb, miert csak a haverok es a net letezik szamomra, le se tojom a szuleinket, magammal vagyok elfoglalva satobbi. Amikor kertem tole kolcson penzt akkor kifaggatott,hogy mire kell,aztan oda adta a kp-t fogta a fejemet a honalja ala huzott kaptam egy eros barackot es azt mondta ha kiderul,hogy dohanyra koltottem akkor seggbe leszek rugva.

Mivan vele, valaki megmondana nekem kiben van a hiba? Bennem vagy benne?

F

2017. ápr. 6. 14:47
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%

"Imádnivaló, hogy mindeni téged hibáztat, de megnézném mennyire lennének boldogok, ha ők is családon belüli erőszak áldozatai lennének, mert ez bizony az. :D"

Családon belüli erőszak áldozatai? Ugye most csak viccelsz... Ez a gyerek ilyen volt mindig is, nem a testvére váltotta ki belőle ezt a viselkedést. Az én bátyám szintén 6 évvel idősebb, én lány vagyok, de ha valami rosszat csináltam és a szüleim éppen nem voltak jelen, akkor adott egy taslit. Nehogy már egy férfi kezdjen el sírni azon, hogy saját hülyesége miatt kapott egy pofont. Mert ha nem megy szépszóval, akkor majd megy pofonnal. Nem arról van szó, hogy napi szinten, ok nélkül véresre veri őt....Ennyire nyuszik lennének a mai "férfiak"? Szánalom.

2017. ápr. 7. 07:55
 32/36 A kérdező kommentje:

Mar bocs de nem kene kiforgatni a szavaimat, nem azert sirtam, mert kaptam egy pofont. Nem fogom ismetelni magamat, mar szamtalanszor verekedtem a tesommal, nem szoktam bogni, sirni, de ha faj akkor azert orditok akaratlaul is. Bocsanat,hogy ferfikent nekem is faj, ha tiszta erobol gyomron vagnak, vagy elkezdenek rugdosni.

Amugy meg ketlem,hogy egy batyus a hugat ugy megveri, hogy elered az orra vere vagy nyekken egyet akkorat vag a hatara, es nem fogja rugdosni sem, meg raulni es a hajat tepni vagy sorozatba adni neki a pofonokat, okollel neki rontani. Ez a resze nem erdekel, mert ha tudom viszonzom a dolgot es nem hagyom magam, de erosebb nalam, magasabb is. Nem neveznem csaladon beluli eroszaknak, most itt kiontottem a banatomat, de amugy meg senkinek nem lokom errol a rizsat, mert nem kell a segitseg. Csak tanacsot akartam kerni es a velemenyetekre voltam kivancsi. Az azonban sehova sem vezet,ha belem kottok.

2017. ápr. 7. 08:06
 33/36 A kérdező kommentje:
Amugy meg mostanra mar naponta megy a verekedes, ha nem tetszik neki valami rogton ut, en is hamar neki esek,ha provokal, de en nem szoktam vele igy banni es nem gondolom,hogy joga lenne ahhoz,hogy csak ugy utlegeljen es mindenrt ba***on. Mar inkabb nem kerek tole semmit, de akkor is baja van velem, ha kedves probalok lenni es kerulom akkor is megtalal es kiabalni kezd velem. Legjobb sztorim az volt amikor elhagytam a haz kulcsait es nem tudtam bejutni a haverommal a hazba. A haverom bakot tartott felalltam az ablakba azt sikerult beloknom,berugnom, mert bukora volt nyitva. Bejutotta a lakasba, kinyitottam az ajtot aztan ennyi. Rogton javitottam is az ablakot, amikor jott haza a bratyom. Latta a labnyomokat a falon, es az ablakot. Mar kiabalva jott fel a szintre es egyszer csak kaptam egy pofont tole aztan a haveromat elkuldte a p***ba engem meg addig utott es lokdosott amig lefelejtem az asztal sarkat. Amikor felrepedt a fejem, akkor meg bepanikolva huzott fel a foldrol es nezte a buramat, rogton leallt es kerdezgette,hogy jol vagyok,menjunk e be a korhazba, miben segithet nekem. Aztan belerohogtem a pofajaba, mert roh***t vicces volt erre lekevert egy hatalmas pofont es tovabb rugdosott. Annyira kedves, hat nem igaz? Sosem voltam jo srac, de rossz sem, sot sokaig antiszoc voltam es csak a masodik evemben szereztem spanokat a kozepsuliban. Meg mindig nem felejtettem el az a napot, es a maig nem kerdezte meg,hogy mit csinaltam az ablakkal. A kulcsok is basszus a taskam aljan voltam. Kabare..
2017. ápr. 7. 08:22
 34/36 anonim válasza:
7%
figyelj ne hallgass erre a sok gyökérre csak az indulataikat akarják levezetni rajtad szerintem nem vagy te olyan rossz srác a leírtak alapján majd elmész dolgozni vagy tanulsz tovább valamit nem annyira gáz 20 évesen érettségizni szerintem én is majdnem 20 voltam . Bátyád meg egy erőszakos fickónak tűnik aki nem tud megállni a saját lábán ezért hazajön a mamahotelbe . Ez nem gáz mert szerintem a fiatalok nagy része amilyen munkák vannak mostanában nem tud boldogulni. Próbálja levezetni a feszkót ami benne van úgy hogy "nevel" . Ha nagyon gázos a szitu érettségi után kültözz el .
2017. ápr. 7. 09:24
 35/36 A kérdező kommentje:
A batyam informatikus, szerintem eleg jol keres, nem tudom mikor alberletbe menni, de ugy tudom majd lesz neki lakotarsa is. Igazabol a tesom pont nem az a tipus aki amugy otthon a szuloknel dekkol mindig, sokat segit anyaeknak, a haztartast is lassan o vegzi, segit mindenkinek, jo ember nagyon es szeretem is, mert a batyam, de most mar nagyon rossz,hogy ennyit veszekszunk. A tesom meg azt is hozzatetette,hogy egyenlore nem fogok megszabadulni tole es a nyaron kotelezove akarja tenni,hogy dolgozzak nala az euronincsba, mert talalt nekem mar most munkat. F@**a! Nem vagyok angyal..tenyleg nem, de a tesom sem volt eddig ilyen velem. Raadasul massal mindig turelmes, velem is valamikor az volt.
2017. ápr. 7. 09:34
 36/36 anonim válasza:
Azóta mi lett veletek?
szept. 21. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!