Segitseg! Miert bant a batyam?
Az utobbi ket evben rohamosan megvaltozott a kapcsolatom a batyammal. Nagyon sokat veszekedunk es piszkal, szurkalodik. Ő majdnem 6 evvel idosebb nalam, de kiskorunk ota szinte egymasra vagyunk utalva, mert a szuleink keveset foglalkoztak velunk. Amikor kozepsuliba jelentkeztem kabe azota van mellettem a tesom es mindenben tamogat, segit nekem, egymassal szoktuk megbeszelni a gondokat, barmit megoszthatok vele tudom,hogy a bratyom nem fogja tovabb adni senkinek. Mivel szinte olyan inkabb mintha az apam lenne, mashogy kezdett el kezelni, mar beleszol az eletembe, iranyitani akar es beleszol a dolgaimba.
Meg a szuleinknel elunk mindketten, a tesom csak atmenetileg amig nem talal maganak alberletet megint. Amiota otthon van velunk, mindig cseszeget. Felhoztam a "csajomat" a szobamba, es kicsit hangosak voltunk, a tesom volt csak otthon aki a mellettem levo szobaban akart aludni. Amikor elment a dugopajtim, a batyam ram ripakodott, mert bunko voltam es nem akarta hallani ahogy massal ke**lek a hazban. Egyiknap kolcson vettem a ruhajat, mert randim volt egy csajjal es a batyamnak csomo elegans ruhaja van, ezert gondoltam tole csorok egyet. Igen am, de a tesom ezert is beragott ram, mert engedely nelkul vettem el az ingjet. Tegnap este a szuleim mar otthon voltak, ezert inkabb a varosban taliztam a spanokkal, de a batyamnak is dolga volt ezert egyutt mentunk be a varosba a kocsival. Utkozben letekertem az ablakot es kiraktam a kezemet, a tesom rogton gyomron vagott es visszahuztam a karomat. Visszafele o hozott haza, reszeg voltam poppet es vizelnem kellett, mondtam neki,hogy alljunk meg valahol, mert nem birom tovabb. A batyam direkt nem allt meg es ment tovabb, meg rohogott is rajtam. En meg ugy dontottem ok! Akkor majd elintezem az ice teas uvegben a dolgomat. Amikor elokaptam, lefekezett es kirangatott a kapucnimnal fogva az ut szelere, belerugott a fenekembe es ram kiabalt, hogy pisiljak. Tisztara megkergult es uvoltozni kezdett velem. Lenduletbol neki rohantam amikor mar szoszerint provokalt es megakartam utni, de nem sikerult. Kigancsolt aztan beszalt a kocsiba es otthagyott. Egymillioszor hivtam,hogy jojjon vissza ertem, a semmi kozepen voltam. 3 orat biztos vartam ra, vegul haza fuvarozott, de vegig piszkalt engem. Reggel bejott a szobamba es nekem vagta a budos alsomat amit gondolom a furdoben talalt eldobva csak a foldon. Szoltam neki,hogy alljon mar le, ne csesztessen, de nem tudtam higgadt maradni, mert kis k***nek b**nak tak**nak nevezett igy neki mentem es teljes erobol utlegelni keztduk egymast. Nagy ero van bennem, de benne meg nagyobb volt igy siman leteritett a foldre, amikor kertem,hogy hagyjon mar akkor rault a hatamra es a hajamat szorongatta aztan kiabalt velem,hogy en egy kis semmirekelo utolso roha***dek vagyok, elviselhetetlen, satobbi. Elsirtam magam, szoltam neki,hogy eresszen mar el, amikor befejezte a mondandojat kiment a szobambol. Anyam jott fel a szintre es kerdezte,hogy mi a fene utott belenk? A batyam azt mondta mar megint nem birok magammal, ennyivel el lett intezve minden. A tesom minden kozos csaladi vacsoranal beszol ha en meselek a haverjaimrol, apa vegig hallgat mosolyog, anya is, a batyam pedig volt amikor az asztalra csapott es ram szolt,hogy ne beszeljek csunyan, mert kihajit. Forgatja a szemet,ha nevetek valamin, ha gepezek a szobaban es bejon este hozzam akkor ram ripakodik,hogy tanuljak inkabb, miert csak a haverok es a net letezik szamomra, le se tojom a szuleinket, magammal vagyok elfoglalva satobbi. Amikor kertem tole kolcson penzt akkor kifaggatott,hogy mire kell,aztan oda adta a kp-t fogta a fejemet a honalja ala huzott kaptam egy eros barackot es azt mondta ha kiderul,hogy dohanyra koltottem akkor seggbe leszek rugva.
Mivan vele, valaki megmondana nekem kiben van a hiba? Bennem vagy benne?
F
Férfi létedre, hogy lehetsz ennyire irracionális?
Fontosabb a buli? Ne csodálkozz, majd azon, hogy az alja munka, amit végezni fogsz még fontosabb lesz, mert az a szar fizetés, amit kapni fogsz max arra lesz jó, hogy napról napra élj. Ne csodálkozz azon, hogy az értelmes nők kerülni fognak, mert egy ilyen suttyóval senki se állna össze. Ne csodálkozz azon, hogy felnőtt korodban lúzer leszel. A bátyád inkább biztat, minthogy b@52tat. Mellesleg aggódik érted, mert tudja, hogy ezzel az ostoba értékrenddel csak pusztítod magad. Meg azért is aggódik, hogy a barátaid nincsenek rád jó hatással. Az a gond, hogy a szüleid szartak arra, hogy rendes ember váljék belőled és ennek ez lett a következménye: egy link, buta, tanulatlan, ostoba tróger. A bátyád, meg szeret annyira, hogy foglalkozik veled, de te már annyira kezelhetetlen vagy, hogy képtelen téged szép szóval rávenni arra, hogy csináld a kötelességed. Szánalmas vagy. Legalább magadért változz meg. Lehet, hogy most jó, de később nagyon megszívod. A szüleid megbízhatatlanok, egyedül a bátyád az, akire mindig is számíthatsz, de egy idő után belefárad a hülyeségeidbe és magadra maradsz.
Imádnivaló, hogy mindeni téged hibáztat, de megnézném mennyire lennének boldogok, ha ők is családon belüli erőszak áldozatai lennének, mert ez bizony az. :D
Én azt tanácsolom neked, hogy húzd meg magad míg leérettségizel, aztán meg költözz el otthonról. Esetleg, ha nagyon megverne akkor elmehetnél a rendőrségre, persze csak azután, hogy az orvostól kérsz látleletet... és komolyan, még az ilyen erőszakoskodó férgeket védik mint a bátyád.
Nekem is van egy bátyám, egy kicsit nagyobb korkülönbséggel mint a tied. A szüleink nyakán él, folyamatosan káromkodik, de ha esetleg én egyetlen csúnya szót mondok, vagy megkérem, hogy adjon ide egy bögrét, ha már úgy is ott van a konyhapultnál, befoglalva az egészet, már egyből azzal fenyeget, hogy fejberúg... pedig még csak nem is csinálok olyat, mint a kérdező, a tanulmányaim és az érettségim messze meghaladták az övét, dolgozok, de ő mindig rángat, és fenyeget, hogy megver... lány létemre. Ha egy ujjal is hozzám merne érni én mennék a rendőrségre. Nevezhettek engem is, meg a kérdezőt is rossz testvérnek, de ezen nincs mit szépíteni, ez családon belüli erőszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!