Huszonegy év korkülönbség. Milyen lesz? Mik az előnyök, hátrányok
Figyelt kérdés
A szüleim 19éve szeretnének egy második gyereket de nem jött össze 5-8éve lemondtak róla majd pár hónapja anyám bejelentette hogy gyereket vár. 21év körkülönbség lesz köztünk. Milyen lesz? mik az előnyök mik a hátrányok ? Mik a tapasztalataitok?2017. júl. 16. 19:09
21/21 anonim válasza:
Köztem és az öcsém között 19 év van és imádom. Igazán jo testverek vagyunk.Anyukám engem fiatalon szült és en is,úgyhogy 3 év van közte és a gyermekem között. Olyanok mint a testvérek de külön élünk. Öcsit mindig visszük magunkkal mndenhova,így az enyèmnek nem hiányzik egyenlőre egy testver. Örülök hogy így alakult,bármiben számíthat rám és mivel már én is dolgozó ember vagyok több mindent megkaphat mint mi régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!