Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan szabaduljak meg a...

Hogyan szabaduljak meg a nővéremtől?

Figyelt kérdés
Mindíg mindenhova el akar velem jönni, még az autószerelőhöz is de most komolyan ha kajálni megyek oda is. Mellesleg elvárja hogy még jópofát is vágjak mindenhez. Oké hogy testvérek vagyunk de ez azért szerintem már durva.
2017. jún. 3. 17:13
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
attól függ mennyi idősek vagytok.
2017. jún. 3. 17:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondj NEMET, és menj el nélküle!
2017. jún. 3. 17:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Én 20 vagyok a nővérem pedíg 23 éves.
2017. jún. 3. 17:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne vidd, ennyi. Ki vagy rajta borulva de még is megvárod, bejelented hogy elmész. Gondolom nem az ajtó előtt ül egész nap arra várva hogy mikor lépsz ki az ajtón. A szüleidnek mond hogy mész valahova a tesódnak meg ne kösd az orrára. Majd kinövi a legtöbb kistesónak van egy ilyen időszaka.
2017. jún. 3. 17:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Félre olvastam. Az utolsó mondattal ne foglalkozz.
2017. jún. 3. 17:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor pedig ez nem egészséges. Szerintem beszéld át vele a dolgot hogy nem feltétlenül kell mindenhová mennie veled.
2017. jún. 3. 17:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak baratai? Lehet h azert log rajtad, mert egyedul van.
2017. jún. 3. 19:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Van neki 2 baràtnője szòval nem èrtem, pedìg làtja rajtam hogy sokszor màr nagyon mèrges vagyok rà ez miatt de ez őt nem izgatja ezek szerint. Amugy termeszetesen nem jelentem be màr règen hogyha dolgom van ès menni kell de akkor utànna meg durcàzik velem hogy " èn nem segìtek neki" Ez màr több a soknàl.
2017. jún. 3. 19:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Két dolgot tehetsz ez ellen:

1. Nem törődsz a durcáskodásával. Mész, ahova menned kell, és nem jelented be Neki.

2. Imádkozol.

Egyébként ez a viselkedés mindenképp fura.

Nem lehet, hogy valamiért direkt SZEMMEL AKAR TARTANI, és erre megy ki az egész?

2017. jún. 3. 20:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha mondjuk nekem lenne eg, fiutesom, amikor csak hagyná rajta lognek. Imadnam.

21/L

2017. jún. 4. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!