A hat éves öcsém beleszeretett a barátnőmbe! Hogyan közöljem vele, hogy ez nem helyes?
Figyelt kérdés
Mostanában sokat rajzol neki, ahányszor átjön HOZZÁM, mindig bejön a szobámba és az ölébe ül. Engem próbál elválasztani Tőle. Már elsős, fel kéne fognia, hogy egy párkapcsolat komoly dolog és nem szép belerondítani a másokéba. Apa azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele. Ha pedig ennyire zavar, akkor menjünk át a barátnőmhöz. 16/F2017. jún. 3. 16:07
11/16 anonim válasza:
nem szerelmes, csak figyelemre vágyik. Ha nem tetszik ,menjetek el máshová.
12/16 anonim válasza:
Nagyon cuki. Mármint az öcsike. Te meg nem igaz, hogy nem bírsz úgy beszélgetni a csajoddal, hogy az öcsi ott ül az ölében. Nem legyél már ekkora tapló. A kisöcsi csak törődésre vágyik.
13/16 anonim válasza:
Párkapcsolat komoly dolog. 16 évesen. Nevetnem kell.
És mivel rondít bele a nagyon komoly párkapcsolatodba?
14/16 anonim válasza:
Éédees pofa!
Ha a barátnődet nem zavarja (gondolom) akkor ne hari.
Ő csak szereti és ilyen pótanyát, pótnővért lát benne.
Szeretetre vágyik, ne tiltsd le
15/16 anonim válasza:
Képzeld kérdező, az 5 éves fiam BELÉM szerelmes! Már az apjának is megmondta, hogy amint meghal, feleségül vesz engem. Szerencsére a férjem nem egy nyomi kis hülye, különben már rég kitette volna a szűrét. :D
16/16 anonim válasza:
Az exem 10 éves öccse dettó, de én elég gyorsan lekoptattam, hagyjon békén, alapból minden szarért beszólt, ami lehet, hogy neki az udvarlást jelentette, de rohadt bunkó dolgokat mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!