Mi lenne a helyes?
A húgomról van szó, kirúgták a munkahelyéről és most nagyon maga alatt van.
Viszont van vagyis volt egy barátja, nem éltek együtt, még... decemberbe ismerkedtetek meg egy közös barátunk szulinapi bulijában. Szép pár voltak együtt, látszott rajtuk, hogy szeretik egymást, jó volt ilyen boldognak látni.
Több mint egy hónapja, hogy kirúgták és azután lassan "leépítette" a barátját is. Nem mondta el neki, miért csak annyit hogy tartsanak szünetet.
A srác nagyon kivan, többször hívott, írt SMS-t és üzeneteket a közösségi oldalon is, kéri hogy beszéljek a húgommal, legalább azt mondja el neki miért szakított vele.
A húgom nem akarja, hogy a fiú sajnálja, neki sem könnyű és nem szeretné ha esetleg miatt rosszabb helyzetbe kerülne, legalábbis valami ilyesmit magyaráz, közben meg szenved, mert szereti.
Lakáshitele van, és kevés a spórolt pénze, én segítem ahogy tudom..
Mit gondoltok, elmondjam a fiúnak miért lett vége?
Minden képp mond el a srácnak
Ha szeretik egymást megoldják.sőt lehet hogy tudna segiteni neki munkahely stb ha téyleg szereti.
A tesod meg nem lessz depis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!