Ti mit gondoltok erről a szituációról?
"Hát elmennék én nyáron a tesóimmal ahová ők mennek, kérdeztem is, de nem akarják, hogy velük menjen. Nem tudom miért nem"
#1-es remekül leírta a tutit. Nem olvastad?
Jézusom. Én a helyedben nem csodálkoznék azon, hogy senki sem akar elmenni veled sehova. Egy végtelenül idegesítő, elviselhetetlen, hisztis ember lehetsz. Azt továbbra sem árultad el, hogy a barátaid miért nem mennek, illetve, hogy egyedül miért nem tudsz menni.
"Na mintha nekem minden olyan könnyen menne ez a hülye ismerkedés is, hála a személyiségzavaromnak, de azért kössz a megértés." Majd a tesódat azért fogod legközelebb b**szogatni, hogy járjon is veled, mert neked nem megy az ismerkedés? Mégis milyen megértésre vársz, de most komolyan.
Micsoda problémák, édesjóistenem! :D
Szerintem max. 16 éves lehetsz (jézus, ha idősebb vagy, abba bele se merek gondolni), de sajnáltatod már magad itt mindenki előtt.
Egyedül miért nem tudsz elmenni?
Ott is lehet ismerkedni! Ha ide ki tudtad írni a kérdést, akkor az is menni fog!
Válassz valami társas utazást.
Figyelj, egész életedben nem lóghatsz a családodon!
Majd a nászéjszakádon is ők fogják a kezed, vagy mi??? :D
Van ilyen rokonom, 15 évesen is azt csinálta, mint te, egyedül nem volt képes semmire, ha elutazott a szomszéd városba, akkor kellett neki valami díszkíséret, mert ő egyedül nem megy!
Most 80 éves és egyedül él, mert a kibírhatatlan természete miatt nem lett senkije!
Gondolkozz el ezen, mielőtt mindenféle ,,modern nyavalyával" takarózol.
Attól, hogy félénk vagy és elvárod, hogy más mindent megcsináljon helyetted, még nem vagy személyiségzavaros.
Eddig nem akartad elmondani, hogy hova akartál menni, most meg betaggeled, hogy Prága?
Végül elmentél egyedül? Feltételezem a tesód nem volt hajlandó továbbra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!