Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti mit gondoltok erről a...

Ti mit gondoltok erről a szituációról?

Figyelt kérdés
Tesóm még áprilisban megígérte hogy még abban a hónapban eljön velem pár napra egy városba ahová már régóta akarok menni. Látta hogy nagyon nem megy, mivel nem jött velem senki, ezért felajánlotta. Én örültem neki de konkrét napot még nem mondott. Azt mondta ha lesz három egymás utáni nap szabadnap és hétköznap legyen. Aztán bemondta hogy most nem mert húsvétkor biztos nem fog menni. Átettük májusra. Lassan aktuális lett, rákérdeztem. Mondta hogy biztos nem megy májusban. Kérdeztem hogy mikor. Azt mondta nem tudja, majd egyszer. Mondtam, hogy de megígérte. Letagadta, hogy megígérte volna, azt mondta, hogy majd egyszer, ha ráér és lesz pénze. Jött a jogsival hogy arra költ és 150-200-at keres. Mindig elutazik a pasijához az 10 ezer ft egy hétvégére. Ruhákat vesz, Budapestre utazik a rokonokhoz, az már kapásból 7000 ft plusz a buszozások ott. Aztán persze hogy megmondtam a véleményemet, hogy ne szórakozzon, jöjjön el, ha már megigérte. Összevesztünk mert folyamatosan tagadta. Utána bemondta hogy csak örömet akart szerezni, de nekem már azt se lehet, mert semmi se jó nekem. Aztán mondta hogy ezért nem megy velem sehová. Meg amúgy sincs pénze amúgy se tudna menni. Aztán nem került szóba de most máshová elment mással három napra repülővel. Messzebbre ahová én akartam volna menni. Oda elég lett volna busszal vagy vonattal menni. Mi erről a véleményetek? Miért ígérte meg egyáltalán?

2017. máj. 25. 14:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

"Hát elmennék én nyáron a tesóimmal ahová ők mennek, kérdeztem is, de nem akarják, hogy velük menjen. Nem tudom miért nem"

#1-es remekül leírta a tutit. Nem olvastad?

2017. máj. 25. 17:51
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Jézusom. Én a helyedben nem csodálkoznék azon, hogy senki sem akar elmenni veled sehova. Egy végtelenül idegesítő, elviselhetetlen, hisztis ember lehetsz. Azt továbbra sem árultad el, hogy a barátaid miért nem mennek, illetve, hogy egyedül miért nem tudsz menni.

"Na mintha nekem minden olyan könnyen menne ez a hülye ismerkedés is, hála a személyiségzavaromnak, de azért kössz a megértés." Majd a tesódat azért fogod legközelebb b**szogatni, hogy járjon is veled, mert neked nem megy az ismerkedés? Mégis milyen megértésre vársz, de most komolyan.

2017. máj. 25. 18:01
 13/18 anonim válasza:
Sztem csak gyorsan ravagta hogy megy veled de nem gondolta komolyan.Vagy lehet hogy valami olyan tortent ami utan atgondolta es megsem akart menni, vagy a baratja miatt nem akar.
2017. jún. 5. 18:20
 14/18 anonim ***** válasza:
65%

Micsoda problémák, édesjóistenem! :D

Szerintem max. 16 éves lehetsz (jézus, ha idősebb vagy, abba bele se merek gondolni), de sajnáltatod már magad itt mindenki előtt.

Egyedül miért nem tudsz elmenni?

Ott is lehet ismerkedni! Ha ide ki tudtad írni a kérdést, akkor az is menni fog!

Válassz valami társas utazást.

Figyelj, egész életedben nem lóghatsz a családodon!

Majd a nászéjszakádon is ők fogják a kezed, vagy mi??? :D

Van ilyen rokonom, 15 évesen is azt csinálta, mint te, egyedül nem volt képes semmire, ha elutazott a szomszéd városba, akkor kellett neki valami díszkíséret, mert ő egyedül nem megy!

Most 80 éves és egyedül él, mert a kibírhatatlan természete miatt nem lett senkije!

Gondolkozz el ezen, mielőtt mindenféle ,,modern nyavalyával" takarózol.

Attól, hogy félénk vagy és elvárod, hogy más mindent megcsináljon helyetted, még nem vagy személyiségzavaros.

2017. jún. 5. 22:55
 15/18 A kérdező kommentje:
Te csak tudod mert ismersz te kis hülye. Az ilyenek inkább ne is írjanak....
2017. jún. 5. 23:00
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
Neked nem kellett volna írni, te...
2017. jún. 5. 23:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Eddig nem akartad elmondani, hogy hova akartál menni, most meg betaggeled, hogy Prága?

Végül elmentél egyedül? Feltételezem a tesód nem volt hajlandó továbbra sem.

2017. jún. 7. 18:19
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem, már nem érdekel. Műtétem volt de amúgy is letettem már róla
2017. jún. 7. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!