Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy lehet ilyen szívtelen és...

Hogy lehet ilyen szívtelen és lusta a testvérem?

Figyelt kérdés
Beteg vagyok,és édesapám megkérte tesómat,hogy nincs itthon kaja,ugorjon be a boltba. Erre ő azt mondja hogy biztos nem megy,meg hogy szakad a víz róla..én mondtam neki,hogy ha nem megy,szarba hiz minket,és nem lesz kaja. Felhívom...Erre mit mond: Nem érdekel.....Mit csináljak,hogy megálljam,hogy ne pofozzam le? Szegény apukám is dolgozik este 7-ig...annyira elkényesztetett hülyegyerek,hogy irritál. Mit tegyek hogy megálljam,hogy ne hajítsam el Kínáig?

2017. máj. 22. 14:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Amig mobil kezedben a betegseg elmegy.

Kelj fol menj boltba kis mozgas jobban leszel

2017. máj. 22. 22:19
 12/12 anonim válasza:
59%
Sajnállak. Ha én lennék a tesód, vinnék neked kaját. Sosem lennék ilyen szívtelen a testvéremmel.
2017. máj. 25. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!