Miért utál a testvérem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 18 éves bátyám én 11 éves vagyok. Kiskorunkban imádtuk egymást én most is de ő olyanokat vág a fejemhez hogy csak papíron vagyunk testvérek.Én nagyon szeretnék javítani a helyzeten. Nem kellett volna megszületnem, ha köszönök nem köszön,odibál velem, leéget és ütöget is de azt ritkán! Ilyeneket csinál/mond!!!!!2017. máj. 11. 22:03
1/9 anonim válasza:
Esetleg, ha megmondanád ennek az okát, mert így nem lettünk sokkal okosabbak. Valamivel csak magadra haragítottad.
2/9 anonim válasza:
Nem akaszkodsz rá túlzottan? Egy kamasznak nem feltétlenül okoz örömöt a kistesó állandó pesztrálása. Ha nincs közös érdeklődési kör eléggé fárasztó tud lenni a kicsi csacsogása.
3/9 anonim válasza:
Igen. Ne ragaszkodj hozzá, ne köszönj, semmi, de tényleg :D Van amikor egy tinédzsert az is feltud ba... akarom mondani idegesíteni :D saját tapasztalat, valószínűleg te is ilyen leszel. És szemtelen se legyél. Megértem, hogy Ő is idegesít néha ezzel, de azzal csak tetézed, ne pofázz vissza, legyél te az okosabb.
Ne cukkold, semmi. A kistesók tudtuk nélkül hajlamosak ilyenre.
De nem lehet, hogy most az érettségi miatt ilyen ideges?
4/9 anonim válasza:
Nincs ennek semmilyen előzménye? Valami családi balhé, vagy hasonlók?
5/9 anonim válasza:
Nos, anno a tesómmal verekedtünk is.... :)
Eltelt 10 év, és imádjuk egymást.
Mindketten nehéz korban vagytok, türelem, szeretet a tesód.....
6/9 anonim válasza:
Majd egy pár év múlva jóban lesztek. Én 22 vagyok a húgom 18, régen utáltuk egymást,de mióta megint van közös témánk meg már nem vagyunk kamaszok tök jól kijövünk. Egy 11 évesnek meg egy 18 évesnek nincs sok közös témája a 18 éves pont abban a korban van amikor nem lóg "kicsikkel" a 11 éves meg a nagyokkal fog lógni.
8/9 anonim válasza:
Légy türelmes, néhány év és ez megoldódik. sajnos elég "szerencsétlen" kor különbségetek van, erről te nem tehetsz. Az előttem jól írtak szerint kell türelmesnek lenned. Foglald el magadat, keress korod szerinti barátokat. Ha nem vagy útban a tesódnak, egy idő után ő fog keresni és még lehet hogy bocsánatot is kér hogy szenya volt veled. Az ő korában, kell olyan esemény amivel magába száll. Lehet hogy a baráti köréből hasonló esetet hall és jön rá hogy: van nekem is egy kis tesóm! Fel a fejjel, ez még nem a világvége.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem nem volt semmi olyan egyszerűen ilyen velem és a baráti köréből mindenkinek van tesója és imádják ők. És nem az érettségi miatt
2017. máj. 12. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!