Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A mostoha testverem nagyon utál!?

A mostoha testverem nagyon utál!?

Figyelt kérdés
Akármi van mindig az en hibaimat hozza fel de ha en elkezdem mondani az ő hibáit mar azt mondja: Tard meg magadnak a hülyeségeket!Pedig ő egy nagy pénzéhes korcs aki a nagymamánkat mindig csak idegesíti! Azzal h agyon neki kölcsön pénzt ő ezt viccnek gondolja de nem az! És ha én nem vagyok éhes es ott hagyok a tányéron egy pici ételt, máris beleköt!! És még engem nevez nyomoréknak! Egyébként 12 eves vagyok ö pedig 17.. Mit csináljak ez esetben?

#mostohatestvér #Útalkozás
2016. dec. 23. 12:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja es persze azert mert en nem ülök a gép elött mint őhanem a helyett a telefon van a kezembe bele köt abba is!
2016. dec. 23. 12:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Mntha nemtudna fel fogni h en mas vagyok mint ő...
2016. dec. 23. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
köszönjük ezt a sok információt, amiben csak szidod, de semmi tényszerű dolgot nem közölsz
2016. dec. 23. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

Ebből nekem nem az jön le, hogy utál, hanem az, hogy elég kis undok vagy 12 éves létedre.

Szóval ameddig több infót nem közölsz, ez azért eléggé így tűnik.

Mit csinálj milyen esetben?

12 éves vagy ő meg 17; az életben nem fog igazat adni neked, bár a kor nem függ össze az intelligenciával, ez esetben muszáj megcáfolnom saját állításomat.

Beszélj a szüleitekkel.

Egyébként csak mondom, hogy nekem is van bátyám, aki édestestvérem, most 25 éves, köztünk 8 év van, és ilyentájt valami eszméletlen mód rühelltük egymást, annyira, hogy azt kb. el sem tudom mondani.

Ma élni sem tudok nélküle.

Én úgy vélem, a korral jár, sajnos.

Persze ettől nem lesz kevésbé zavaró.

De jövőre érettségizik, elmegy egy egyetemre, más városba, és "nyugodt életet élhetsz."

2016. dec. 23. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:
34%
Hol laktok? Kisvarosban/faluban/varosban/tanyán? Ugy tapasztaltam h változtat a helyzeten h milyen körülmények között éltek.
2016. dec. 23. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!