Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tennétek ha tudnátok hogy...

Mit tennétek ha tudnátok hogy csalja?

Figyelt kérdés
A tesóm nősülni készül idén októberbe. Csalja a menyasszonyát, és ez nem az eslő alkalom. Most is van Neki valaki más. A menyasszonya semmit nem tud az egészről. Mivel csak ketten vagyunk tesók így engem kért fel tanúnak, de nem tudok úgy odaállni majd mint aki semmit se tud. Ti mit tennétek? Jóba vagyok a menyasszonyával....De Ő meg a tesóm.
2017. máj. 17. 21:38
1 2
 11/14 pptomi ***** válasza:
100%

Te sehogyan nem jössz ki jól ebből. Mindenre fény derül előbb-utóbb, csak idő kérdése. Ha most szólsz, akkor a tesód szemében leszel szemét, amiért elmondtad. Ha később a felesége tudja meg azt, hogy te erről tudtál, akkor azért leszel szemét, mert nem szóltál neki.

Hogy én mit tennék? Azt mondanám, hogy engem hagyjon ki belőle, nem megyek az esküvőre. Magyarázza meg a menyasszonyának, hogy miért nem.

2017. máj. 19. 01:18
 12/14 anonim válasza:
0%

A teso az teso bármit csinál akkor is teso.a sogorno az pedig sogorno .

Értem én hogy nyomás van rajtad,de neked gondolom a tesod fontosabb...

Hagyd majd tudja ő!

Mi lehet a legrosszabb?

Elválnak!

De neked akkoris a tesod!

2017. máj. 22. 17:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen ne vállald a tanú szerepét. Mondd meg neki, hogy válasszon mást erre a feladatra. Én legalább is ezt tenném. Tesóság ide vagy oda.
2017. máj. 29. 03:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az lett végül amit a 13-as írt. Megbeszéltem Vele, kettesbe egy kávé mellett hogy válasszon mást. Azt hogy Ő ezzel kapcsolatba kinek mit mond az engem már nem érint! Tényleg sehogy se jöttem volna ki belőle jól.
2017. máj. 29. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!